Medlemskap KFUM Umeå

Obs! Om du eller ditt barn medverkar eller vill medverka i några av våra sport- eller lägeraktiviteter faktureras medlemsavgiften tillsammans med väggkorts-/tränings-/lägeravgiften och du behöver inte registrera dig här.

Här kan du anmäla dig för att bli medlem i KFUM Umeå. Faktura skickas till den e-postadress som du registrerar nedan.

Medlemskap 2017 kostar 125 kr

Familjemedlemskap utgår 2017 och kan ej längre lösas.
Av medlemsavgiften går 50 kr oavkortat till friplatser.
Medlemskapet gäller för det kalenderår du betalar in medlemsavgiften.

Personuppgiftslagen *
När du anmäler dig själv eller ditt barn godkänner du att vi lagrar dina uppgifter. Uppgifterna behöver vi för att sköta medlemshantering, utskick, administration, fakturering, kontakt och bidragshantering. Läs mer på: kfum.nu/medlemshantering

Jag godkänner att mina uppgifter får hanteras av ledare för gruppen enligt KFUMs principer för medlemshantering (om inte - maila till info@kfum.nu).

PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna