Anmälan Nacka Dans & Teater HT 2018

Välkommen till Nacka Dans & Teater, en av Nackas kulturskolor!

Denna anmälan gäller sommarlovskurser samt hösterminen 2018 för barn mellan 1-6 år och vuxna.

(För barn och ungdomar 7-19 år sker anmälan till Nacka Dans & Teater genom www.nacka.se/kulturskolor. Gäller från den termin då barnet fyller 7 år.)

Kursstart vecka 36.

För kursschema och priser se www.nackadansoteater.se

Följ instruktionerna och fyll i formuläret så noggrant som möjligt.

Vi registrerar datumet för din anmälan och du får en automatisk bekräftelse på att vi mottagit din anmälan. Skulle kursen vara fullbokad så hör vi av oss. När du fått en plats i kursen skickar vi en kallelse/faktura via mail. I samband med den blir bokningen bindande (enligt distansavtalslagen med två veckors ångerrätt).

Genom att anmäla ert barn till Nacka Dans & Teater godkänner du att vi använder uppgifterna i vårt register enligt den nya dataskyddslagen, GDPR. Läs mer om vår integritetspolicy och godkänn den sedan längst ned på sidan under Användarvillkor.

Vid anmälan till kurs under redan pågående termin ges rabatt på 25, 50 & 75 % av kursavgiften beroende på antal missade kurstillfällen.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i kursprogrammet.

Var vänlig läs igenom våra bokningsvillkor Bokningsvillkor och godkänn dem.

Anmälan HT 2018 *
Hösttermin 2018
Nyanmälan / Återanmälan *
Kryssa i om du återanmäler dig till nästa termin eller om du är helt ny medlem
Ny medlem
Återanmälan
Lovkurser 2018
Välj den lovkurs du önskar delta i 2018
Boo Folkets Hus
Dansstudion i Alphyddan
Älta
Övriga grupper
Bokningsvillkor *
Godkännande
Jag godkänner bokningsvillkoren och är medveten om att jag måste avboka mig per mejl till administrationen senast en vecka innan kursstart för att inte behöva betala kursen. Vid avanmälan mindre än en vecka före kursstart tar vi ut halva avgiften, fr.o.m. dagen för kursstart hela avgiften även om deltagaren hoppar av kursen. OBS! Obetald kursavgift gäller ej som avbokning. Se länk för hela bokningsvillkoren!
Foto *
Godkännande
Jag godkänner och ger mitt samtycke till att Nacka Dans & Teater publicerar eventuella bilder på mitt barn som tas i samband med tex uppvisningen.  Bilderna kan komma att användas för Nacka Dans & Teaters marknadsföring som tex annonser, sociala medier och webbsidor. Vi skriver inte ut namnet på ditt barn.

Kontakt *
Hur kom du i kontakt med Nacka Dans & Teater?
Välj ett alternativ!
PersonNr * -