GF Göteborgsgymnasterna

I formuläret nedan kan du anmäla ditt intresse för att börja i gymnastik hos oss. Har du tidigare erfarenhet av gymnastik så skriv gärna lite kring dem under övrigt.

Observera att det är gymnastens personuppgifter du skall fylla i! Det finns separata fält för målmans uppgifter.

Personuppgifter *
Godkännande
I enlighet med den nya dataskyddsförordningen (GDPR) har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Genom att anmäla ert barn till GF Göteborgsgymnasterna godkänner ni att vi använder uppgifterna enligt vår Integritetspolicy
JA
Målsman
Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
Tävlingsgrupp *
Skulle ni vara intresserad av en tävlingsgrupp?
Våra tävlingsgrupper tränar fler gånger i veckan och tävlar 1-2 ggr / termin.
Tävlingsgrupperna kräver en del förkunskaper men allra viktigast är viljan att träna och tävla.
PersonNr * -
c/o