Anmälan till Måsungens Seglarläger 2024

Välkommen att anmäla dig till Måsungens seglarläger 2024!

Fyll i formuläret och tryck sedan på skicka.
Viktigt:

1. Kryssa i vilket läger och vilken kurs ni vill anmäla er till. Information om de olika kurserna hittar ni under fliken "Läger" på vår hemsida.  Under fliken "Anmälan - Läger" kan ni se om det önskade lägret/kursen har platser kvar och om kölistan fortfarande är öppen. Om ett läger saknas i flervalslistan betyder det att även kölistan är full. Ni har även möjligthet att välja ett 2:a-handsval. Om ni får en plats på detta i stället hamnar ni inte i kö till ert 1:a-handsval. Om båda era val är fulla hamnar ni i första hand i kö till ert 1:a-handsval. 

2. Om ditt barn har några allergier eller annan information som vi bör känna till, skriv även in det i rutan "Allergi". Det kan exempelvis vara matallergi, allergi mot något läkemedel eller ett handikapp/funktionsnedsättning/bokstavskombination. 

3. Fyll i ditt barns personuppgifter i fälten till vänster och dina kontaktuppgifter i fälten till höger.

4. Kompisönskan: Fyll i ev. kompisönskan i rutan "Kommentarer". Om fler kompisar önskas kan vi inte lova att alla dessa hamnar i samma grupp. Men vi brukar vara duktiga på att para ihop barnen så att en av kompisönskningarna uppfylls! Observera att grupperna inte är kursöverskridande, kontrollera därför att kompisen är anmäld till samma kurs (och datum)!

5. Ev. övriga önskemål eller funderingar kan ni också lämna i rutan "Kommentarer".


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OBSERVERA!

Anmälan är bindande. Administrationsavgift på 200 kr tas ut vid avbokning efter sista bet.dag. Avbokning mindre än två veckor före start 50% återbetalning. Avbokning därefter ingen återbetalning. Vid sjukdom återbetalas hela summan vid uppvisande av läkarintyg. 


Genom att anmäla ert barn till Måsungen godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (General Data Protection Regulation.)


Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Måsungens officiella hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till i info@skm.nu

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Val av läger *
Läger 1: 13-14 + 17-19 juni
Läger 2: 24 juni - 28 juni
Läger 3: 1-5 juli
Ungdomsläger 1 (Läger 4): 8-12 juli
Ungdomsläger 2 (Läger 5): 29 juli - 2 aug
Läger 6: 5-9 augusti
Läger 7: 12-16 augusti
Val av läger, 2:a-handsval
Om en annan vecka passar för er kan ni ange det nedan, om det är fullt på ert 1:a-handsval kommer ni istället erbjudas en plats på denna vecka (men inte hamna på kölistan till ert 1:a-handsval). 
Läger 1: 13-14 + 17-19 juni
Läger 2: 24 juni - 28 juni
Läger 3: 1-5 juli
Ungdomsläger 1 (Läger 4): 8-12 juli
Ungdomsläger 2 (Läger 5): 29 juli - 2 aug
Läger 6: 5-9 augusti
Läger 7: 12-16 augusti
Val av kurs *
Sjöpigge förmiddag
Sjöpigge eftermiddag
Grundkurs 1
Grundkurs 2
Fortsättning 1
Fortsättning 2
Ungdomsläger (Endast Läger 4 och 5)
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Allergi/ 
Matval  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  
Jag tillåter inte foto

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän