Klättring - Köp ett väggkort till KFUM Klättring!

Väggkort ger tillgång till hallen mellan 07.00-21.00 alla dagar om den inte är bokad (OBS! Kolla kalender).

Det kan ta 3-5 dagar efter din beställning till att du har access till hallen.

12 månader –  1200 kr*

6 månader –  700 kr*

3 månader –  400 kr*

*För att lösa väggort krävs även att du är medlem i KFUM Umeå (125 kr / person och år). Medlemskapet gäller för det kalenderår du betalar in medlemsavgiften.

Det nummer du skriver in nedan på mobilnummer är det nummer som kommer att användas för att du ska få access till hallen. Visar du tex ett jobbnummer när du ringer från din telefon är det det numret du måste skriva in där. Det fungerar tyvärr inte med skyddat nummer.

Om du köper ditt väggkort den 1-20:e i månaden räknas det som startmånad. Om du köper det den 21:a till 31:a i månaden bjuder vi på de extra dagarna och månaderna börjas räkna först från månaden därpå. Väggkorten gäller till den sista i varje månad.
Välj antal månader du vill ha kort. *
Fakturan kommer på din mail inom en vecka med 7 dagars betaltid
PersonNr * -