Alvik Kids Club 2021/2022

Hej!

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt barn till Alvik Kids Club!

Alla killar och tjejer födda 2015-2018 är varmt välkomna. Avgiften för säsongen 2021/2022 är 2 000 kronor. Gör inbetalning via bankgiro 204-5698 eller Swish 123 613 8697. Märk betalningen med "AKC 2021/202  FÖR-OCH EFTERNAMN" (barnets namn).

I anmälningsavgiften ingår förutom 20 tillfällen med rolig, utmanande och utvecklande träning och en Alvik-tshirt. Datum för varje tillfälle kommer finnas på hemsidan. Begränsat antal deltagare. Bekräftelse om att ni har fått en plats kommer efter inbetalning av avgiften. Senaste datum för inbetalning är 20 augusti.

Vid eventuella frågor kontakta kansliet på 08-870410 eller kansliet@alvikbasket.nu. Vi ser mycket fram emot att ha ditt barn i vår verksamhet!

Vänligen,

Alvik Basket

Storlek på t-shirt *
Personuppgifter/Målsman
Fyll i den aktiva personens namn och födelsedatum. Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna