ANMÄLNINGSFORMULÄR

Varmt välkommen till Alvik!

För att anmäla dig eller ditt barn att bli medlem i vår förening ber vi dig fylla i formuläret så utförligt som möjligt, så kommer vi kontakta dig inom kort.

Om du/ditt barn är född 2009-2003 och idag spelar basket i en annan förening gäller särskilda regler vid byte av förening. Dessa regler är instiftade av Stockholm Basket och finns till för att reducera spelarflyttar mellan föreningar.  Du kan läsa mer om dessa regler här: https://www.basket.se/globalassets/stockholms-basketbolldistriktsforbund/dokument/tavling/tavlingsbestammelser/stbdf-overgangspolicy.pdf.

Baskethälsningar,

Alvik Basket

Vad vill du anmäla:  *
Spelare
Coach
Lagförälder/lagledare
Annat engagemang
Godkännande *
Genom att anmäla er/ert barn godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (dataskyddsförordningen).
Godkännande *
Foto
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Alvik Baskets officiella hemsida.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna