Nybörjargrupp flickor födda 2009

Hej!

VÄNLIGEN LÄS ALL INFORMATION INNAN DU ANMÄLER DIG!

Du har kontaktat oss eftersom du är intresserad av att börja spela basket hos oss. I januari 2021 startar vi en nybörjargrupp för flickor födda 2009.
Tränarna för gruppen är Christian och Marko. Om du som förälder kan tänka dig att hjälpa till med gruppen är du välkommen att prata med tränarna!

Notera att detta anmälningsformulär är unikt för denna gruppen och gruppen är endast är öppen för flickor födda 2009.

Träningstider:

Tisdagar kl 17.00-18.30, Heleneholms Sporthall
Torsdagar kl 18.15-19.45, Riseberga sporthall

Terminens första träning är den 11 januari 2022.

Pris:

Du får prova gratis under en sammanhängande tvåveckorsperiod och därefter skickas det automatiskt en faktura via vårt administrationssystem till den e-postadress du angivit. När du får fakturan har du möjlighet att ta ställning till om du vill fortsätta eller ej och om du inte vill fortsätta spela basket meddelar du det genom fakturafunktionen.

I MiniMalbas betalar man vanligtvis för en hel säsong och med säsong menar vi aug/sep-maj/juni men i det här fallet då barnen börjar träna efter årsskiftet tar vi endast betalt för vårterminen. Fortsätter man träna basket med oss säsongen 22/23 betalar man hel medlems- och träningsavgift för den kommande säsongen i aug/sep 2022.

Kostnaden för den här träningsgruppen vårterminen 2022 är 1000 kronor och i avgiften ingår medlemsavgift för säsongen 21/22 (50 kronor), träningsavgift (901 kr)  och administrationsavgift (49 kr).

Anmälan:

Intresset för att spela basket är otroligt stort och vi har många barn i kö till de flesta av våra grupper. Eftersom vi har kö till våra grupper är det är tyvärr inte möjligt att ta med sig en kompis som vill prova på till träningen och du kan inte heller dela med dig av anmälningslänken nedan till en kompis. Erbjudandet om en plats i den här gruppen är riktat till dig personligen och vi tar in nya barn efterhand som man anmält intresse.

Vi vet att de träningstider och hallar vi erbjuder inte alltid passar men i de allra flesta fall har vi dessvärre ingen annan grupp att erbjuda. För barn som går i låg- och mellanstadiet och bor i områdena Hermodsdal, Nydala och Lindängen finns det ytterligare grupper och om du vill ha information om dessa innan du bestämmer vilken grupp du vill att ditt barn tränar i är du välkommen att kontakta vårt kansli på basket@malbas.com (glöm inte skriva att du vill ha information om träningsgrupperna på Hermodsdalsskolan).

Innan du går till din första provträning är det viktigt att du anmält dig via det här formuläret. Barn som inte är registrerade i vårt system har inte möjlighet att provträna.

Om du vill komma och prova att träna med gruppen gör du såhär:

1. Fyll i det här formuläret så detaljerat som möjligt

2. Ladda ned Sportadmins medlemsapp (https://www.sportadmin.se/medlemsapp/)

3. Gå till din första träning!

Har du ytterligare frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta Malbas kansli på basket@malbas.com. Vi hoppas att du kommer att trivas hos oss!

Personuppgifter/Målsman
Fyll i den aktiva personens namn och födelsedatum. Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna