Knatteskolan 2024 för barn födda 2019

Välkommen!
AIK Ungdomsfotboll hälsar flickor och pojkar födda 2019 välkomna till AIK:s Knatteskola med start hösten 2024. Vi startar upp träningarna under V35.

Anmälan och avgift
Anmälan görs digitalt och var noggranna med att fylla i alla uppgifter som efterfrågas. Kontrollera att ni anger rätt e-postadress eftersom all vidare info skickas via mail. För avgiften på 1860 kr får man fotbollsträning i AIK en gång i veckan från uppstarten till och med november ut (uppehåll under skolornas höstlov, v.44). Dessutom ingår fotboll, t-shirt, shorts och strumpor.. Dessa delas ut vid informationsträffen som är i augusti under vecka 34.

Träningsinnehåll
Vår målsättning är att skapa ett intresse för idrott i allmänhet och AIK fotboll i synnerhet samt ge spelaren en motoriskt varierad, allsidig och lustfylld träning. För att vi ska lyckas skapa glädje och utveckling, ser vi gärna en hög närvaro. 

Tränartillsättning
Knatteskolan är helt självförsörjande på tränare av anhöriga till spelarna, dvs ni föräldrar behöver ta på er rollen som tränare. AIK utbildar och vägleder dig som tränare, det finns inget krav på förkunskaper. Ett intresse för barn och fotboll är det som krävs samt ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det går bra att redan nu kryssa i att du vill bli tränare i samband med anmälan av spelaren.

Föräldrainformation samt tränarinformation
V34 kommer vi att ha föräldrainformation i Solna Gymnasiums aula. Där ger vi er all nödvändig information och kan även svara på eventuella frågor. I slutet av informationskvällen så stannar alla ni som anmält intresse för att vara tränare kvar och får ytterligare kunskap inför tränarrollen. Mer information om datum och tid för föräldrainformationen kommer att skickas ut via e-post i början på augusti.

Träningsplatser
Järvastadens IP på måndagar 16.30-17.30 med start måndag 26 augusti

eller på
Skytteholms IP, Solna C (Huvudstagatan 2) på onsdagar 16.30-17.30 med start onsdag 28 augusti

eller på
Huvudstafältet, Huvudsta (Göran Persson väg) på torsdagar 16.30-17.30 med start torsdag 29 augusti

eller på
Råstasjöns IP, Arenastaden (Vintervägen 37) på torsdagar 16.30-17.30 med start torsdag 29 augusti

Flickgrupperna tränar:
Skytteholms IP, Solna C (Huvudstagatan 2) på onsdagar 16.30-17.30 med start onsdag 28 augusti

Flickverksamheten
Då vi inte brukar få ihop lika många flickspelare som pojkspelare så startar vi med alla flickor samtidigt på Skytteholms IP. Under det första verksamhetsåret är det vår tydliga ambition att i samråd med de tränare som finns i gruppen se om det är möjligt att göra en geografisk indelning även av flickgruppen för att möjliggöra träning närmare hemmet för varje deltagande spelare. Skulle man vilja spela på en plats som är närmare sitt hem så kan man göra detta i någon av pojkgrupperna.

Anmälan
Nedan finner ni anmälningsformuläret för AIK Ungdomsfotbolls Knatteskola 2024 som riktar sig till flickor och pojkar födda 2019. Vi tar endast emot barn födda 2019, vid anmälan av annan ålder så makuleras er anmälan.
Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Välj en träningsplats *
Jag kan ställa upp som tränare? *
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
E-post  
Telefon  
Jag tillåter inte foto
*
Jag accepterar Användarvillkoren

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän