MiniMalbas Mix 2012-2014 i Tygelsjö säsongen 21/22

Hej!

VÄNLIGEN LÄS ALL INFORMATION INNAN DU ANMÄLER DIG!

I den här gruppen tränar pojkar och flickor födda 2012-2014 tillsammans. Tränare för gruppen är Jules. Om du som förälder kan tänka dig att hjälpa till med gruppen är du välkommen att prata med tränaren, man behöver inte nödvändigtvis ha basketkunskaper för att hjälpa till!

Träningstider:

Lördagar kl 09.00-10.00 i Pilbäckshallen i Tygelsjö (första träningstillfället är den 25 september och vi tar in spelare löpande).

Pris:

Du får prova gratis under en sammanhängande tvåveckorsperiod och därefter skickas det automatiskt en faktura via vårt administrationssystem till den e-postadress du angivit. När du får fakturan har du möjlighet att ta ställning till om du vill fortsätta eller ej och om du inte vill fortsätta spela basket meddelar du det genom fakturafunktionen.

I MiniMalbas betalar man för en hel säsong och en hel säsong i den här gruppen kostar 1309 kronor (i priset ingår medlemsavgift, träningsavgift och administrationsavgift. Säsongen pågår till slutet av maj/början juni).

Anmälan:

Innan du går till din första provträning är det viktigt att du anmält dig via det här formuläret. Barn som inte är registrerade i vårt system har inte möjlighet att provträna.

Om du vill komma och prova att träna med gruppen gör du såhär:

1. Fyll i det här formuläret så detaljerat som möjligt

2. Ladda ned Sportadmins medlemsapp (https://www.sportadmin.se/medlemsapp/)

3. Gå till din första träning!

Har du ytterligare frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta Malbas kansli på basket@malbas.com. Vi hoppas att du kommer att trivas hos oss!

Personuppgifter/Målsman
Fyll i den aktiva personens namn och födelsedatum. Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna