Bli Medlem i Solna Klätterklubb

Det här formuläret fyller du i för den som vill bli medlem i Solna Klätterklubb.

Solna Klätterklubb, som är ansluten till Svenska Klätterförbundet, är i dag en av de största klätterklubbarna i Sverige med en stor mångfald bland våra medlemmar.

Förutom möjligheten att träffa massor av klätterentusiaster ingår följande förmåner i medlemskapet:
- Klätterförsäkring (mer info på www.bergsport.se/klatterforbundet/vara-forsakringar/medlemsforsakring/)
- Tillgång till klubbträffar, föreläsningar, utomhusaktiviteter, årsmöte och event.
- Tidningen Bergsport (4nr/år)
- Rabatt på klätter- och friluftsutrustning i vissa butiker (för mer info se www.solnaklatterklubb.se)
- Möjlighet att tävla nationellt och internationellt (visst ekonomiskt stöd erbjuds)
- Stöd och hjälp i bland annat tillträdesfrågor (tillträde till klippor, bultkontroll m.m.)

Solna Klätterklubb har även ett nära samarbete med Klättercentret där vi tillsammans anordnar bredd- och elittävlingar samt bedriver vår juniorverksamhet Klätterskolan.

Medlemskapet i Solna Klätterklubb gäller per kalenderår.

Medlemsavgifter för Solna Klätterklubb
Senior, 20 år eller äldre       300kr
Junior, 0-19 år                   200kr

Betalning sker via faktura som skickas ut efter anmälan till angiven e-postadress. Registrering av medlemskapet sker när vi erhållit betalning.

Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Solna Klätterklubbs officiella hemsida.
Ja - utan namn
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla er/ert barn till Solna Klätterklubbs godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).
PersonNr * -
KönMan   Kvinna