Anmälan Skuru Basket Summer Camp 2020

Detta är anmälan för deltagande under Skuru Basket Summer Camp 2020. Observera att en ny anmälan måste göras för varje medföljande barn.

I år är anmälan öppen för spelare födda 2011 och tidigare. Om ditt barn skulle vara yngre än så går det jättebra att kontakta mig på fredrik.elsnitz@hotmail.com och förklara situationen!

För barn födda 2010-2011 så är lägret endast från den 1-3 augusti och då måste man som förälder ordna hemresan själv.

Pris

- 3 300 kr i lägeravgift - 1 650 kr i halv lägeravgift för barn födda 2010-2011. - 350 kr reducering per dag man inte deltar. - 10% syskonrabatt.

//Fredrik

Personuppgifter *
Godkännande
Genom att skicka in en intresseanmälan godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR . Du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter på  www.skuruik.se
Välj grupp *
P06 Älta
P03-05
F02-04
Damlag
Tröjstorlek *
XS
XL
XXL
Kommer ditt barn att åka med Skurubussen? *
Ja! både dit och hem!
Ja! Dit men inte hem!
Ja! Hem men inte dit
Nej!
Avvikande dagar

Vänligen, markera de dagar som ditt barn INTE kan vara med. Om ditt barn kan vara med under hela lägret, vänligen hoppa över denna fråga!
Lördag den 1:e augusti
Söndag den 2:e augusti
Måndag den 3:e augusti
Tisdag den 4:e augusti
Onsdag den 5:e augusti
Torsdag den 6:e augusti
Avvikande tid

Om ditt barn inte är med under hela lägret: Ungefär när kommer/åker ditt barn?
Avvikande transport
Om ditt barn inte är med under hela lägret: Hur tar sig ditt barn till/från Katrineholm?
Matallergier/etiska eller religiösa matregler
Sjukdom

Har ditt barn någon sjukdom, övrig allergi eller något annat som är bra för oss att känna till?
Första gången på Skuru Basket Summer Camp? *
Kan ditt barn simma 200m? *
Fotografering *
Godkänner du att Skuru Basket fotograferar ditt barn och använder oss av bilderna i sociala medier?
Om nej, vänligen kontakta Fredrik och förklara situationen. *
Läger regler
• Vi lyssnar på våra lägerföräldrar och följer även de regler som de sätter upp.

• Vi använder bara mobiler efter nattmackan och innan läggdags (lägerföräldrarna samlar in dem under övrig tid på dygnet).

• Vi lämnar övrig elektronisk utrustning hemma, såsom TV-spel och filmer.

• I korridorerna är vi tysta efter klockan 21:00.

• I sovrummen släcker vi senast klockan 23:00 (om inte lägerföräldrarna säger något annat).

• Vi beter oss schysst mot både spelarna i laget, de övriga skuruspelarna, lägerföräldrarna, coacherna och personalen i Katrineholm.

• Vi går aldrig utanför Duveholmsgymnasiets område utan vuxen.

• Vi äter alltid när det serveras mat.

• Vi dricker alltid i samband med måltid och vattenpauser.

• För att få spela matcher på kvällarna måste du ha tränat och ätit rätt under dagen.

• Vi köper eller äter inte godis eller läsk när skurukiosken är stängd.

• Vi lämnar alla nötter hemma.

• Vi kommer ihåg att ta med en vattenflaska till lägret (namnmärkt!).

• Vi dricker absolut inte alkohol, röker cigaretter eller brukar övriga droger under lägret.
Läger regler *
Jag har läst ovanstående och är införstådd med vilka regler som gäller! Jag ser till att kommunicera detta med mitt barn innan lägret börjar.
Övrigt
Skuru Basket Summer Camp har funnits mycket länge. En viktig aspekt för oss arrangörer är att ständigt förbättra verksamheten. Har du gått runt och funderat på något under det gångna året som vi kan dra nytta av när vi planerar sommarens läger? I så fall är vi är evigt tacksamma för respons!
Observera
Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmans e-post och telefonnummer skriv endast under Målsman 1 och Målsman 2.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna