ANMÄLAN TILL JUNIORTRÄNING VT23

Välkomna till Padel United Club Väsby och vårens juniorträningar 2023! Vi är en nybildad förening som verkar för att alla barn och ungdomar ska få möjlighet att spela padel. Vi tar hjälp av Ultimate Padel och deras duktiga tränare som kommer sköta planering och upplägg för vårens kurser. Skriv gärna en kommentar nedan med information om vilka dagar/tider ni är mest intresserade av, samt vilken kurs ni vill anmäla till. Vi kommer inte ha möjlighet att tillgodose alla önskemål, men gör vad vi kan för att alla ska få möjlighet att spela.

DAGAR & TIDER:
  • Kursstart vecka 3
  • Kursslut vecka 23
  • Uppehåll vecka 9 och 15 (sport - och påsklov)
  • Måndag - Torsdag, kl. 15.00-19.00
  • Söndag, kl. 09.00-12.00
GRUPPER:
  • Minipadel (5-7 år): lek och lär, bollskola för de allra minsta.
  • Padelskola (8-18 år): padelträning för alla, oavsett nivå.
  • Utvecklingsgrupp (+12 år): för dig med intresse för att utvecklas för att kunna börja tävla.
  • Tävlingsgrupp (+12 år): för dig som tävlar idag, tränar minst 3 gånger per vecka och tävlar minst 2 sanktionerade tävlingar per år.

PRISER:
  • Minipadel: 1900kr
  • Padelskola: 2850kr
  • Utvecklingsgrupp: 1gång/veckan-3230kr, 2ggr/veckan-5814kr
  • Tävlingsgrupp: 1gång/veckan-3230, 2ggr/veckan-5814kr

För 3 träningstillfällen i veckan, vänligen kontakta oss för mer info.

Observera att detta är en intresseanmälan. Kursen omfattar 19 träningstillfällen, ingen specifik tränare garanteras. När/om du har fått din plats bekräftad via email från junioransvarig är din anmälan bindande, om du inte inom 48 h meddelar att du avstår din plats.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna