Innebandyskola för flickor och pojkar födda 2013/2014

Hösten börjar närma sig och så också innebandysäsongen 2019/2020!

Den här säsongen är det dags att starta upp innebandyskola i IK Sätra för flickor och pojkar födda 2013 och 2014.
Äldre barn får hör av sig till befintliga lag i lämplig ålder, kontaktinformation finns under respektive lags hemsida alternativt via mail till innebandy@iksatra.se.

Gratis prova-på-träningar kommer att hållas följande måndagar i oktober: 7/10, 14/10, 21/10 och ev. 28/10 mellan kl.16:30-17:30 i stora hallen på Träffens Sporthall.
Träningarna kommer att fortsätta efter prova-på-perioden, troligen på samma tid och plats.
De som vill fortsätta spela efter prova-på-perioden får en faktura på 500:- (exklusive medlemsavgift i IK Sätra) för hela säsongen, betalas senast 15/11 (skickas ut via mail).

Medtag klubba samt kläder och inomhusskor att träna i. Innebandyglasögon och vattenflaska är att rekommendera. Det finns ett begränsat antal klubbor och glasögon att låna under prova-på-perioden.

För mer information och frågor:

Kansliet 026-120512, 025-102028

innebandy@iksatra.se

Hälsningar IK Sätra Innebandy
Lag *
Tröjstorlek *
Tröjor kommer att beställas efter det att betalning av avgifter skett.
Publicera information *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på IK Sätras officiella hemsida.
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla ert barn till IK Sätra godkänner ni att vi lagrar uppgifterna i vårt register enligt GDPR (dataskyddsförordningen).
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna