Anmälan - utomhustävlingar 2019

Var uppmärksam på Bohus IFs sista anmälningsdatum (ej arrangerande klubbs sista anmälningsdatum).

Bohus IF kommer inte att hantera för sent inkomna anmälningar, utan man får då själv göra en anmälan hos arrangerande klubb  och själv stå för eventuell efteranmälningsavgift.

Observera följande regler:

• Bohus IF betalar ordinarie anmälningsavgift till utlysta och sanktionerade tävlingar.
  • Vid efteranmälan betalas hela efteranmälningsavgiften (oftast dubbel avgift) direkt av den person som efteranmält sig.
  • Om den aktive inte kommer till tävlingen eller avstår från gren under tävling utan giltiga skäl, kommer föreningen fakturera anmälningsavgiften till berörd familj.
  • Giltiga skäl är sjukdom eller skada och skall förmedlas till tränare/ledare (se kontaktuppgifter på hemsidan).
  • Föreningen subventionerar max fyra grenar per tävling och dag.

Ytterligare information angående Bohus IF Friidrotts Tävlingsregler finns här!

Funktionärsskap:
Kom ihåg att funktionärsanmälan (Jennylunds sommarspel & Ale Trail Race) skall vara gjord innan anmälan till kommande tävlingar.

Länk till funktionärsanmälan
Tävling: *
Välj Tävling:
Klass
Om tävling sker i olika åldersklasser, behöver separata anmälningar skickas in för varje åldersklass!
Klass saknas
3000m Hinder
Personligarekord och Säsongsbästa
Tex. 100m PR 9,57 SB 9,61
Här skriver ni era personligarekord och säsongsbästa i löpgrenarna så att tävlingsarrangören kan lägga er i rätt heat om de tillämpar detta.
Hopp
Gren saknas
Ange tävlingsgren manuellt
Betalning av extragrenar
Föreningen subventionerar max fyra grenar per tävling och dag (stafett är exkluderad). Eventuella ytterligare grenar skall betalas i samband med anmälan via Swish till Bohus IF på nummer 1234 212 239.
Jag har anmält till fler än fyra grenar och betalar för extragrenar via Swish
Sista anmälningsdag *
* En försent gjord anmälan kommer inte med i Bohus IFs gemensamma anmälan till arrangören.
* Jag måste själv kontakta arrangören för en eventuell sen anmälan.
* Jag kommer bli debiterad för eventuell efteranmälningsavgift (hela avgiften).
Jag är medveten om ovanstående punkter
PersonNr * -
E-post 1 *