Vuxenkurs 26/2 - 1/3 2018 Kl 19-21

Hej!


Kul att du är intresserad av att vara med på vuxenkurs som är den 26:e februari - 1:a mars i Gustavsbergs Tennishall. Träningen kommer vara måndagen-torsdag kl. 19.00 - 21.00.


När lägret börjar bli fullt eller har blivit fullt skickar vi ut bekräftelse på vilka dagar alla har kommit med på. Vi försöker få med så många som möjligt men vill alltid att det skall bli så jämna grupper som möjligt så klart.


Nedan ska du fylla i informationen jag behöver för att din anmälan skall bli fullständig med de uppgifter som behövs.  Formuläret har obligatoriska fält som måste fyllas i för att valideringen ska fungera och därmed att vi får din anmälan. 

Sista frågan handlar om att godkänna att anmälan är bindande.


I rutan övrigt skriver du in vilka kvällar du kan/vill delta. Är du med enstaka dagar så är kostnaden 400 kr/dag. Väljer du att vara med samtliga 4 dagar så är totalkostnaden 1400 kr för alla 4 dagar.

Avgiften kommer faktureras när lägret är fullt eller direkt efter sista anmälningsdag som är 19/2. Det är ett begränsat antal platser och först till kvarn gäller.

Kostnaden är som sagt 400:-per kväll eller 1400:- för alla fyra dagar.

Vid eventuella frågor så tveka inte att kontakta anders.hubner@gtk.nu


Gustavsbergs Tennisklubb

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon *  
Telefon hem  
Telefon jobb  
E-post 1 *  
Kommentarer *  

Formuläret är producerat av SportAdmin - För oss som älskar sport