Anmälan till Måsungens träningsgrupper

Välkommen att anmäla dig till Måsungens träningsgrupper!

Fyll i formuläret och tryck sedan på skicka. 

Viktigt:

1. Kryssa i vilken kurs och grupp du vill anmäla dig till. Se föregående sida för datum och hur många platser som finns kvar i varje grupp. Observera att vi kan flytta mellan grupperna i samma kurs för att säkerställa att verksamheten blir så bra som möjligt.

2. Kryssa i om du önskar en keps eller vimpel vid första träningstillfället (ingår i priset). Det kommer även finnas möjlighet att handla från vår shop på plats.

3. Om du har några allergier eller annan information som vi bör känna till, skriv in det i rutan "Allergi". Det kan exempelvis vara matallergi, allergi mot något läkemedel eller ett handikapp/funktionsnedsättning/bokstavskombination. Det kommer serveras kaffe och fika vid träningstillfällena så se till att fylla i detta!!

4. Tidigare segelerfarenhet: I rutan "Kommentarer": Beskriv lite kort din tidigare erfarenhet av segling, för att hjälpa oss med att anpassa utbildningen efter nivå. Har du seglat mycket förut? Kanske till och med tävlat i Jollesegling? Kanske bara seglat kölbåt? Eller är du en nybörjare som vill lära dig?


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OBSERVERA!

Anmälan är bindande. Administrationsavgift på 200 kr tas ut vid avbokning efter sista bet.dag. Avbokning mindre än två veckor före start 50% återbetalning. Avbokning därefter ingen återbetalning. Vid sjukdom återbetalas summan för missade tillfällen vid uppvisande av läkarintyg. 


Genom att anmäla er till Måsungen godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (General Data Protection Regulation.)


Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Måsungens officiella hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till i skmasungen@gmail.com

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Val av grupp *
Välj vilken grupp du vill anmäla dig till. Observera att det endast går att välja en grupp. Se på föregående sida vilka grupper det finns plats på! Anmälan till fullbokad grupp ger automatiskt en plats i kölistan. Observera att vi kan komma att flytta mellan grupper för att säkerställa att verksamheten blir så bra som möjligt. 
2-krona Vuxen Fortsättning (tisdagar)
2-krona Vuxen Nybörjare (onsdagar)
2-krona Vuxen Kappsegling (torsdagar)
Val av produkt *
Ange i rutan Kommentarer ifall ni har några speciella önskemål så kan vi titta på det. 
Keps
Vimpel
Personuppgifter
PersonNr * -  
KönMan   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon *  
E-post 1 *  
Allergi/ 
Matval  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  
Jag tillåter inte foto

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän