Anmälan till SKM:s sommarkappsegling 2024

Välkommen att anmäla dig till SKM:s  SOMMARKAPPSEGLING 2024, 9 juni

Fyll i formuläret och tryck sedan på skicka. OBS! Om ni inte redan är medlemmar i SK Måsungen måste båda deltagande i ert lag måste skicka in en separat anmälan för att få in er i systemet.

Viktigt:

1. Kryssa i vilken nivå ni vill tävla i (nybörjarklass eller raceklass). Vi kan behöva flytta runt er för att kunna balansera heaten! Klara Racelistor kommer publiceras under fredagen. 

2. Om ni har några alleriger eller matval (vi bjuder på fika till deltagande och säljer lunch) så skriv ner detta i rutan "Allergier".

3. Seglingspartner: Fyll i er seglingspartner i rutan "Kommentarer". Ni behöver inte ange vem som ska vara gast eller rorsman, det avgör ni själva. OBS! Om ni inte redan är medlemmar i SK Måsungen måste båda deltagande måste skicka in en separat anmälan för att få in er i systemet.

4. Startavgift betalas via Swish på plats under söndagen. Anmälan är bindande. Det är fritt att avboka fram tills start, men om besättningen inte dyker upp utan att meddela arrangörerna faktureras hela startavgiften till uppgiven mejladress. 

5. Ev. övriga önskemål eller funderingar kan ni också lämna i rutan "Kommentarer".


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OBSERVERA!


Genom att anmäla er till Måsungen godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (General Data Protection Regulation.)


Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Måsungens officiella hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till i info@skm.nu

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Val av raceklass *
Nybörjarklass
Raceklass
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon *  
E-post 1 *  
Allergi/ 
Matval  
Kommentarer  
Jag tillåter inte foto

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän