Anmälan Lejonskolan 17/18

Registrera namn-, adress- och övriga uppgifter i formuläret nedan! Vänligen ägna några minuter åt formuläret i lugn och ro då det är viktigt att det blir korrekt och att Ni tar del av all information.

För att kunna komma med i IBF Backadalen INNEBANDYSKOLA -LEJONSKOLAN- 2017/2018 måste Ni fylla i nedanstående formulär och klicka på skicka när Ni har fyllt i alla obligatoriska uppgifter.

OBSERVERA!

Vi har max 30 platser i varje grupp födda 2011 Alltså 30 flickor och 30 pojkar på varje åldersgrupp. Det är först när betalningen är inne som ni är definitivt anmälda.

Håll därför utkik efter fakturan då det kan finnas en risk att den hamnar i Er skräpkorg, detta beroende på vad Ni har för inställning på Ert skräppostfilter. Om Ni inte har fått Er faktura inom en vecka från det att Ni har gjort Er registrering ber vi Er att kontakta oss kansli@backadalen.nu.

Anmälningsgodkännande *
Är du säker?
I egenskap av målsman så intygar jag att jag har tagit del av, förstått och godkänner innebörden av IBF Backadalens innebandyskola
Grupptillhörighet *
Vilken grupp skall du tillhöra?
Välj den grupp som du vill tillhör.
Lejonpaketen *
Lilla eller stora?
I detta fält väljer om du vill ha lilla paketet eller stora. (Medlems och anmälningsavgiften ingår)
Väljer ni LILLA paketet så skall ni inte fylla i beställning av klubba utan bara beställning av träningströja