Uppdatering av medlemsuppgifter

Hej!

 

Under 2014 har Heby AIF infört en nytt system för administrationen kring våra medlemmar. Vi har valt att införa detta system av många anledningar.

Vi vill på ett säkrare sätt hantera era/era barns personuppgifter men även för att kunna leva upp till de ökande kraven kring korrekt information som kommer från Riksidrottsförbundet för bidragstagande föreningar.

 

En annan anledning är att vi vill underlätta kommunikationen inom föreningen med ledare och medlemmar men även mellan ledare och spelare.
Genom att ha korrekta e-postadresser, telefonnummer till er medlemmar och även till alla barns målsmän så kan vi enkelt och säkert kommunicera. När alla uppgifter är uppdaterade kan rätt information skickas till rätt personer, vi kan få tag i rätt berörda personer om det t.ex. skulle hända ert barn någonting under en träning.

Det finns även praktiska anledningar så som att i dag krävs det bl a personnummer för att få statligt och kommunalt bidrag.

 

Vi behöver nu därför er hjälp!

Vi ber er därför att uppdaterar era medlemsuppgifter så att vi kan bli effektivare, säkrare och få en bättre kommunikation inom föreningen.


Samtidigt är detta också ett steg i rätt riktning för att vara miljömedvetna och spara in på vår pappershanteringStort tack för hjälpen!

Heby AIF
Fyll i formuläret så noggrant som möjligt och följ instruktionerna.

 

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Idrott
Kryssa i den/de idrotter du tillhör 
Bordtennis
Cykel
Fotboll
Friidrott
Orientering
Simning
Skidor
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Heby AIFs officiella hemsida. 
Ja
Nej
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att uppdatera er/ert barn till Heby AIF godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen). 
Ja
Målsman
Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
OBS!!
Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skriv endast under Målsman 1 och Målsman 2.
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon  
Telefon hem  
E-post 1  
Allergi/ 
Matval  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän