Medlemskap i Malmö Tennisklubb

Vem som helst är välkommen ansöka om medlemskap i Malmö TK – klubben för hela Malmö där grunden vilar på Gemenskap och Utveckling.


Spelar du relativt regelbundet tjänar du snabbt in medlemsavgiften (se erbjudanden och villkor nedan). Medlemskapet gäller under ett kalenderår (1 januari – 31 december) oavsett när under året det tecknas.


Medlemsavgift år 2023
Minior (-7år): 150 kr

Junior: 250 kr
Senior 375 kr

Familj: 575 kr

(Familj = 2 vuxna + juniorer till och med 18 år boende på samma adress)


Om man deltar i träningsverksamheten eller andra klubbaktiviteter är det ett obligatoriskt krav att man löser medlemskap i Malmö TK (faktureras i samband med kursavgiften). Klubben är enligt Riksidrottsförbundet (RF) skyldigt att föra medlemsregister och alla medlemmar läggs in i föreningens medlemsregister på idrottonline.se. Alla personuppgifter behandlas enligt Dataskyddsförordningen (GDPR). Mer information finns på hemsidan under ”om klubben”.


Som medlem i Malmö TK får du:

  • Delta i klubbens träning, aktiviteter, klubbtävlingar m.m

  • Boka tennisbanor på Hyllie Sportcenter (inomhus och utomhus) till rabatterat pris.

  • Köpa MTK:s klubbkläder

  • Ta del av Svenska Tennisförbundets partnererbjudanden.

  • Vara med och påverka verksamheten och vara en del av en härlig idrottsgemenskap. Snart hoppas vi vara 1000 medlemmar!


Medlemsapp

För att ta del av vissa förmåner krävs ett uppvisande av medlemskap vilket görs genom att ladda ner ett medlemskort till din mobiltelefon via appen ”Sportadmin” och det kan göras när medlemskapet betalats och registrerats.


Licens & försäkring
Medlemmar som vill delta i seriespel för Malmö TK eller i tävlingar som är sanktionerade av Svenska Tennisförbundet måste lösa en licens hos Svenska Tennisförbundet. Spelare som löser licens och representerar Malmö TK måste först lösa medlemskap i klubben. Licensen är gratis för motionsspelare och spelare till och med det år man fyller 12 år. För tävlingsspelare från 13 år ingår en försäkring. Försäkringen gäller för Svenska Tennisförbundets medlemmar som har betalt tävlingslicens men även för barn upp till 12 år som är medlemmar i en tennisklubb ansluten till Svenska Tennisförbundet. Läs gärna mer


Övrigt

Vi är en medlemsförening som är beroende av att medlemmarna betalar sina avgifter för att vi skall kunna driva klubben. Som medlem i MTK stöder du vår verksamhet, kan vara med och påverka och kan ta del av olika aktiviteter och erbjudanden. Malmö TK ingår i Svenska Tennisförbundet Region Syd och är en av landets cirka 400 tennisklubbar som nu har drygt 115 000 medlemmar. 

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon *  
Telefon hem  
Telefon jobb  
E-post 1  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  
Jag tillåter inte foto

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän