Komplettering av familjemedlemmar - Familjemedlemskap i MFF

Hej!

Detta formulär ska du endast fylla i om du redan har gjort en ansökan om familjemedlemskap i MFF men vill lägga till fler familjemedlemmar som ska omfattas av familjemedlemskapet. För varje familjemedlem du vill lägga till krävs en separat ansökan genom detta formulär.

Tänk på att endast två personer över 18 år kan dela ett och samma familjemedlemskap och att samtliga familjemedlemmar måste ha samma adress.

Det är viktigt att du fyller i namnet och personnumret på den person som familjemedlemmarna ska dela familjemedlemskapet med, dvs. den person som tidigare har anmält och betalt familjemedlemskap i MFF.

Är du redan enskild medlem i Malmö FF, men vill ändra till familjemedlemskap meddelar du Malmö FF detta via medlem@mff.se i samband med att du kompletterar med  övriga familjens uppgifter här.

Namn *
Ägare av familjemedlemskapet
Skriv namnet på den familjemedlem som har familjemedlemskap i MFF och som denna ansökan ska kopplas till.
Personnummer *
Ägare av familjemedlemskapet
Skriv personnumret på den familjemedlem som har familjemedlemskap i MFF och som denna ansökan ska kopplas till.

Nedan fyller du i personuppgifterna för den familjemedlem som denna ansökan gäller:
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna