Anmälan till Badmintonskolan

Välkommen till Täby Badminton Hösten 2019

För att anmäla dig eller bli medlem i vår förening ber vi dig fylla i nedan formulär.

Nedan väljer du i vilken/vilka grupper du vill vara med i (max 2 grupper). Skriv gärna också information som kan vara viktig för oss att veta, tex allergier.

OBS! Grupp 9 på torsdagar kl. 17.00-18.00 är full så den kan man inte anmäla sig till!

Om gruppen inte passar av någon anledning, tex skolschema, så går det bra att byta grupp.

Viktigt att kolla "skräpposten" i din mail, vissa bekräftelsemail hamnar där.

Tack för din anmälan!

Täby Badminton

Genom att anmäla ert barn till Täby Badminton godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR .

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Täby Badminton officiella hemsida samt övrig informationsmaterial. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till i peter@tabybadminton.se

Vilka grupper vill delta i? *
För samma kostnad får ni välja en grupp till *
Ok att bara gå i en grupp