Ledar och lagrollsregistrering 19/20

Registrera namn-, adress- och övriga uppgifter i formuläret nedan! Vänligen ägna några minuter åt formuläret i lugn och ro då det är viktigt att det blir korrekt och att Ni tar del av all information.


För att IBF Backadalen ochi vissa fall Västsvenska Innebandyförbund ska kunna nå dig som ledare är det viktigt att vi har aktuella kontaktuppgifter.


Medlemsavgiften för säsongen 2019/20209 bestämdes av årsmötet till 200 kronor och efter registreringen kommer en faktura att skickas till dig per mail. Fakturan skickas så snart att registreringen är behandlad. Om du avser att inte vara medlem i föreningen, välj det alternativet i formuläret.

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Grupp/Lagtillhörighet *
Vilket grupp/lag tillhör du?
Välj grupp/lag som du tillhör.
Välj "Saknar grupp/lagtillhörighet" om du inte tillhör en grupp/lag och bara vill vara medlem.  
Välj ledarroll *
Vilken roll har du?

Välj den benämning som passar bäst in på den roll du har i ditt lag 
Huvudledare/Huvudtränare
Tränare
Försäljningsansvarig
Sekretariatansvarig
Göteborg Cupansvarig
Caféansvarig
Hemsideansvarig
Lagledare
Ungdomskommitté
Trivselvärd
Medlemskap *
Vill du bli ett lejon?

I detta fält väljer du om du vill bli medlem i IBF Backadalen säsongen 2019/2020. Styrelsen och årsmötets önskan är att samtliga ledare även ansluter sig till föreningen via ett medlemskap. Kostnaden är endast 200 kronor per säsong och utöver att du stöttar föreningen erhåller du även fullständiga demokratiska rättigheter vid föreningens medlemsmöte, däribland årsmötet i juni varje år och fritt inträde till våra senior och juniormatcher 
Godkännande *

Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på IBF Backadalens officiella hemsida samt föreningens sociala medier. Om Ni inte vill att vi publicerar Era uppgifter måste Ni skicka ett mail om detta till kansli@backadalen.nu 
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon *  
Telefon hem  
Telefon jobb  
E-post 1 *  
Kommentarer  

Formuläret är producerat av SportAdmin - För oss som älskar sport