Intresseanmälan till lekjudo, hösten 2020

Det finns ett stort intresse för att börja med lekjudo för barn födda 2014. Vi har under en period sökt en tränare för gruppen och har nu fått kontakt med en förälder tillika erfaren barn- och ungdomsledare som kommer att ansvara för lekjudon.

Gruppen kommer att ha maximalt 12 barn och vi kommer att ta in barn efter turordning efter hur lång tid man har stått i kö.

Om du är intresserad av att delta så anmäler du det via detta formulär senast söndagen 13 september.

Vi återkommer därefter med besked om du har fått plats eller behöver stå kvar i kö ett tag till. Om ni inte vill stå kvar i kön så vore vi tacksamma att få besked om det.

Träningstiden kommer att vara onsdagar 18.00-19.00 i CIK. Första träningen är onsdagen 30 september. Terminen slutar 16 december. Uppehåll vecka 44.

Kostnaden för hela terminen blir 500 kr i träningsavgift + 100 kr i medlemsavgift.

Ev frågor besvaras av knivsta.judo@gmail.com

Barnet som kommer att delta
Fyll nedan i uppgifterna för barnet (född 2014)
Samtycke
Jag samtycker till att Knivsta Judoklubb kan använda foto/film av mitt barn och på mig själv som publiceras på Knivsta Judoklubbs Facebooksida/Instagram/hemsidan.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna