Anmälan Ambitionsträning VT-20 7-manna

Vi startar om Ambitionsträningen!

Tanken med verksamheten är att de som vill satsa lite extra på sin fotboll skall få tillfälle att under ledning av en erfaren tränare utveckla sin fotbollsteknik och fotbollsfysik ytterligare. Övningarna är hämtade från föreningens utbildningsplan.

Alla barn som har åldern inne  är välkomna.

Detta handlar inte om att var duktig på fotboll från början utan om att vilja bli duktig! Det är därför viktigt att du och ditt barn är medvetna om att deltagande i gruppen förutsätter att man är beredd att lyssna noga och är dr för att utvecklas inom fotboll. Självklart är detta en aktivitet som vänder sig till de som har hög närvaro på ordinarie träningar och tycker att det är jätteroligt med fotboll.

Detta sagt så är självklart målsättningen att verksamheten skall präglas av glädje och kul - glädjen i att lära sig och utvecklas!

Träningarna kommer att hållas av Jan Pettersson med hjälptränare från juniorlaget.

Denna inbjudan gäller för 7mot7-spelare (pojkar/flickor 08, 09, 10).

På träningen delas spelarna in i mindre grupper baserat på ålder.

Vi tränar på Maleviksplan kl 16-17:30 fredagar.

Start vecka 8, håller på till midsommar. Paus på skollov.

Kostanden är 700 kr

Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla ert barn till Kullavik IF godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).
JA
PersonNr * -