Anmälan VT 2024 Ungdomstennis 13-19 år. (Gultennis)

Ungdomstennis 13-19 år

I ungdomstennis kan man delta oavsett om man är nybörjare, eller har spelat tidigare. Vi delar in grupperna efter nivå och har fokus på rörelse, spelövningar, motion, glädje och hitta likasinnade tenniskompisar genom träningen. Vi utvecklar tekniken, lär oss räkna, spela match och skaffar oss verktygen för ett livslångt spelande.

Ungdomstennis är vår breddverksamhet, där vi hoppas att du får ett brinnande intresse för tennis. Från ungdomstennis finns sedan möjlighet att gå vidare till vuxentennis.

En typisk träning i ungdomstennis består av inledande uppvärmning och sedan spelövningar, taktik/teknik och  fundrills/matchspel.

Vi startar vårtterminen 2024 måndagen den 8 Januari (vecka 2) och terminen pågår fram till lördagen den 18 Maj (vecka 20).

Uppehåll vecka 8,13.  Samt den 1/4, 1/5, 9/5.

Vi tar igen måndagen, onsdagen samt torsdagen vecka 21.

Totalt 17 träningsveckor.

Utrustning: Rack, (finns att låna om man inte har), idrottskläder, rena inomhusskor och vattenflaska.

Kostnad: Se info nedan i anmälningsformulär.

Betalning

Betallänk kommer att skickas ut vid terminsstart. Anmälan är bindande.

Medlemskap i YTK krävs för deltagande i träningsverksamheten och det löser du här https://ytk.sportadmin.se/sida/?ID=369033

Med bästa hälsningar,

Ystad Tennisklubb

Genom att anmäla er till Ystad Tennisklubbs kurser godkänner ni att YTK hanterar personuppgifter enligt Riksidrottsförbundets uppförandekod kopplat till GDPR.

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik etc. publiceras på YTK:s hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter vänligen skicka ett mail till ytk@ytk.se

Anmälan VT 2024 Ungdomstennis 13-19 år
Du kan anmäla dig till 1 h/v eller 2 h/v. Välkommen med din anmälan.
Antal h/vecka *
Ange antalet timmar per vecka som du vill träna.
1 h 1750 kr
2 h 2900 kr
Speltider *
Ange de speltider som du kan/önskar. Vi garanterar inte att man blir tilldelad den tid man önskat, men ju fler tider du kryssar i desto större chans för oss att sätta in dig i lämplig grupp.
Måndag kl 17-19
Tisdag kl 19-20
Onsdag kl 17-20
Torsdag kl 17-18
Fredag kl 16:00-20.00
Lördag från 10.00-14.00
Spelnivå *
Ange hur mycket du har spelat/spelar.
Medlemskap YTK
Om anmäld spelare ej har medlemskap i YTK för 2024, v v teckna medlemskap via https://ytk.sportadmin.se/sida/?ID=369033
Anmäld spelare har medlemskap i YTK för 2024
PersonNr * -