Medlemsansökan Alpin Race

⛷️ Vad roligt att du vill åka skidor med oss i HSK ⛷️

Vi tränar uppdelade i olika grupper
Beroende på ålder behöver åkaren ha lite olika förkunskaper för att kunna ta till sig träningen.

U8, 5-8 år.

Vi bedriver all inlärning med hjälp av lek. Snöfria träningsdagar tränar man utomhus i Flottsbro och även inomhus. När backen i Flottsbro är öppen tränar vi grundläggande skidåkning

U10, 9-10 år

Bra grundskidåkning krävs som exempelvis åka parallellt med skidorna. Vi deltar i tävlingar som arrangeras inom Stockholmsområdet.

U12, 11-12 år.

U14, 13-14 år.

God skidvana i många terränger. HSK värdesätter att man är intresserad av att träna i portar och att man har viljan att utvecklas till en bra tävlingsåkare. Tävlingar sker i Stockholmsområdet men även i Dalarna och Värmland.

U16 & Juniorer, 15-20 år.

Mycket bra skidvana. Åkaren behöver ha bra teknik och ska behärska flera sorters skidåkning. Träningar sker flera gånger i veckan. HSK uppskattar att man deltar aktivt i sin träning. Tävlingar arrangeras runt om i hela Sverige.

Masters, över 20 år.

Här är du välkommen att träna med våra Oldboys och Oldgirls.

OBS. Om ansökan gäller dig som är över 18 anger ni NA i fälten för målsman 1

PersonNr * -