Alvik Kids Club VT 2019

Hej!

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt barn till Alvik Kids Club!

Alla killar och tjejer födda 2012-2015 är varmt välkomna. Avgiften för vårterminen är 900 kronor. Gör inbetalning via bankgiro 204-5698 eller swish 123 613 8697. Märk betalningen med "AKC VT2019  FÖR-OCH EFTERNAMN" (barnets namn).

I anmälningsavgiften ingår förutom 10 tillfällen med rolig, utmanande och utvecklande träning även en basketboll och en Alvik-tshirt. Datum för varje tillfälle finns på hemsidan. Begränsat antal deltagare.

Vid eventuella frågor kontakta kansliet på 08-870410 eller kansliet@alvikbasket.nu

Vi ser mycket fram emot att ha ditt barn i vår verksamhet!

Vänligen,

David McCann

Klubbdirektör

Alvik Basket

Storlek på t-shirt *
Personuppgifter/Målsman
Fyll i den aktiva personens namn och födelsedatum. Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna