Anmälan till skridskoskolan/konståkningsskola HT-19

Hej!

Nu är det dags att anmäla sig till skridskoskolan HT19. Höstterminen startar vecka 37 lördagar (14/9) klockan 12-13 och tisdagsgrupper vecka 38 (17/9) klockan 17-18.

Anmälningar tas även emot löpande efter dessa datum och det finns dessutom möjlighet att ”prova på” skridskoskolan lördagarna 21/9 och 28/9 kl 12-13.

I skridskoskolan tränar man en gång i veckan, man kan välja antingen lördag eller tisdag.
Träningsavgift skridskoskola: 950kr/termin

Denna säsong startar vi en ny grupp som vi kallar konståkningsskola med start vecka 37. Den riktar sig i första hand till barn och ungdomar som har åkt tidigare. I konståkningsskola tränar man på isen 2 ggr/v samt ett off-ice pass som kan bestå av dans eller fys. Konståkningsskolan tränar enligt nedan:

Grupp 1 åkare upp till ca 8år
Tisdag 17-18
Söndag 10:30-11:30 (is) samt 11:30-12:45 (dans/fys)

Grupp 2 åkare från 8 år
Tisdag 17-18
Söndag 11:30-12:30 (is) samt 12:30-13:15 (dans/fys)

Träningsavgift konståkningsskola: 2000kr/termin

Medlemsavgift tillkommer till Norrköpingskonståkningsklubb:
300kr för enskild medlem och 350kr för hela familjen. Medlemsavgiften gäller för både HT19 och VT20.

Norrköpingskonståkningklubb

Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Norrköpings konståkningsklubbs officiella hemsida.
Val av dag skridskoskola
Här gör du din anmälan till skridskoskolan, fyll i den dag du vill anmäla dig till
Val av medlemskap  *
Enskild medlem
Familjemedlem
Konståkningsskola
Här anmäler du dig till konståkningsskola. Ange val av grupp nedan.
Grupp 1 (upp till 8 år)
Grupp 2 (från 8 år)
PuL *
Godkännande
Genom att Ni skickar formuläret godkänner Ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).
Personuppgifter/Målsman
Fyll i den aktiva personens namn och födelsedatum. Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna