Anmälan till Hälsoveckan för Funkisar 2018

Välkomna!

Kul att Ni hittat hit och vill anmäla till Hälsoveckan - Hälsokörkortet, sommaren 2018 :)

Viktigt att Ni läser igenom nedanstående text för att förstå bokningssystemet

Vi har 2 veckor att välja mellan i sommar, vecka 28 (16-29 år) och vecka 31 (30+)

Kostnaden per deltagare är 1000 kronor (medlemskap i KFUM ingår)

Vi hanterar vi alla efter kö system, bokningens datum/tid.

Det går bra att anmäla till en vecka ända till gruppen är fullbokad, vi har inget sista datum inför varje vecka men var ute i god tid.

Följ instruktionerna och fyll i formuläret så noggrant som möjligt. Vi måste få  veta om deltagaren har några särskilda behov, är överkänslig eller allergisk mot något, det informerar ni om i rutan "kommentarer".

För att snabbt kunna få ut information så vill vi gärna använda mejl men har ni ingen mejladress så skickar vi med brev som kan ta några dagar extra.

Det är väldigt viktigt att det är rätt mejladress ni uppger, så kolla en extra gång att den stämmer.

När bokningen har blivit riktigt gjord och Er mejladress är rätt får ni en bekräftelse till den mejlen, om ni inte får något mejl med bokningsbekräftelse är det väldigt viktigt att ni hör av Er.

Om någon eller några av de uppgifter ni skriver i anmälan skulle ändras måste ni meddela oss det gärna till e-postadressen: halsoveckan@kfumvasteras.se

Avbokning! Det är jätte viktigt att ni meddelar oss så snart som möjligt om ni får ändrade sommarplaner eller någon annan anledning som omöjliggör deltagande. Vi har då möjlighet att erbjuda platsen till någon annan.

Tack för att Ni tagit del av vår information kring dagkollo verksamheten.

KFUM Västerås

Anmälan till vecka *
Här väljer du vecka klicka på rullgardinen
Medlem i FUB? *
Ja - lite
Allergier/Mediciner *
Intygar
Om Ni svarar Ja på frågan om Allergier/mediciner måste Ni beskriva vad som orsakar och hur det ska hanteras i rutan, "Kommentarer" längst ner på den här sidan.
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ eller grupp som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras för KFUM Västerås räkning på hemsida, Facebook och i publikationer.
Ja - utan namn
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla Er till en aktivitet hos KFUM Västerås godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt dataskyddsförordningen (GDPR).
Behov av medhjälpare/assistent? *
Kommer medhjälpare/assistent att vara med under veckan?
Ja - assistent behöver vara med.
Målsman
Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna