KFUM BREVIK - International Camp 2019

Vad roligt att du vill komma till Brevik. Fyll i uppgifterna så noggrant som möjligt, tack!

International Camp
DATUM 16/7 – 3/8 2019
ÅLDER För dig född 03-04
PRIS 10 100:- (varav 1600 :- i anmälningsavgift)

BOKNINGSVILLKOR

Vi skickar en faktura via mail, med avsändare KFUM Norrköping, på anmälningsavgiften. Fakturan ska betalas inom 14 dagar från ankomstdatum. I april skickas faktura för resterande belopp ut. Eventuell medlemsavgift faktureras separat. Vid anmälning efter 1 april faktureras hela avgiften direkt. Vid avanmälan senast 1 månad innan lägerstart återbetalas hela lägeravgiften förutom anmälningsavgift och ev. medlemsavgift. Vid senare avanmälan debiteras full avgift.

Välkomna!

KFUM Brevik

Läger *
Anmälan
Välj i rullgardinen vilket läger du vill anmäla till, samt om det gäller en flick- eller pojkplats (eller reservplats).
KONFIDENTIELLA UPPGIFTER
Vi ber er föräldrar/målsmän att fylla i dessa uppgifter så noga som möjligt. Uppgifterna behandlas strikt konfidentiellt och kommer endast att läsas av de närmst berörda ledarna. Av erfarenhet vet vi att ju mer vi i förväg vet om ditt barn, desto bättre kan vi hjälpa hen till en bra lägervistelse. Har du frågor om uppgifterna - ring Brevik och fråga efter Lisa.
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på KFUM Breviks officiella hemsida och används i vårt marknadsföringsmaterial.
Ja - utan namn
Allergier
Utöver ev. specialkost
Har deltagaren några allergier utöver ev. specialkost som ni fyller i längre ner i formuläret.
Medicin *
Använder deltagaren någon medicin (dosering)?
Övrigt
Finns något speciellt som bör beaktas, t ex sängvätning, diagnoser, speciella hemförhållanden etc?
Hemifrån *
Har deltagaren tidigare varit hemifrån ensam (hur länge?)
Intressen *
Har deltagaren några speciella intressen?
Simkunskaper *
Kan deltagaren simma? Om ja, uppskatta hur många meter.
Förväntningar *
Skriv gärna lite om deltagarens förväntningar inför lägervistelsen
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla ert barn till KFUM Brevik godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (Dataskydsförårdningen).
Medlemskap *
Godkännande
Vill du bli medlem i KFUM Norrköping då du deltar i sektionen KFUM Breviks verksamhet? Medlemskapet kostar 100:-/år och då får du förutom möjlighet att komma på lovläger andra tider på året även tillgång till KFUM Norrköping och KFUM Sveriges arrangemang, utbildningar mm. Du blir även en del av YWCA och YMCA - en av världens största och äldsta ungdomsorganisationer! Medlemskapet faktureras separat.
Kontakt *
Välj en eller flera
Hur hörde ni talas om sommarläger på Brevik?
Varit på sommarläger på Brevik tidigare
Varit på Brevik med skola, förening, församlingen eller liknande
Rekommendation från bekant, vän eller familjemedlem
KFUM
Kommunen
Skolan
Annons på internet
Broschyr, flyer eller affisch
BOKNINGSVILLKOR
Bokningsvillkor *
Jag godkänner ovan bokningsvillkor
OBS!
Om deltagaren har svenskt personummer är det obligatoriskt att fylla i detta, om det inte finns räcker det att fylla i födelsedatum.

Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skrivs endast under Målsman 1 och Målsman 2.

Behöver deltagaren specialkost?
Skriv då vad som behövs uteslutas ur kosten (i rutan "Allergi/Matval"), är du vegetarian så skriv då vilken typ av vegetarisk kost du äter. Vi kan ej ta hänsyn till speciella dieter
PersonNr -
Kön* Man   Kvinna