Anmälan VT 2022 Ungdomstennis 13-19 år

Ungdomstennis 13-19 år

I ungdomstennis kan man delta oavsett om man är nybörjare, eller har spelat tidigare. Vi delar in grupperna efter nivå och har fokus på rörelse, spelövningar, motion, glädje och hitta likasinnade tenniskompisar genom träningen. Vi utvecklar tekniken, lär oss räkna, spela match och skaffar oss verktygen för ett livslångt spelande.

Ungdomstennis är vår breddverksamhet, där vi hoppas att du får ett brinnande intresse för tennis. Från ungdomstennis finns sedan möjlighet att gå vidare till vuxentennis.

En typisk träning i ungdomstennis består av inledande uppvärmning, inbollning och sedan spelövningar/match.

·          Utrustning: Rack, (finns att låna om man inte har), idrottskläder, rena inomhusskor och vattenflaska.

·          Kostnad: 15500 kr 1 gång/vecka, 2950 kr 2 gånger/vecka.

Vårterminen 2022 pågår mellan v 2-23, uppehåll v 8, 15 och röda dagar.

Betalning

Betallänk kommer att skickas ut.

Medlemskap i YTK krävs för deltagande och det löser du här http://ytk.se/medlemskap/

Med bästa hälsningar,

Ystad Tennisklubb

Genom att anmäla er till Ystad Tennisklubbs kurser godkänner ni att YTK hanterar personuppgifter enligt Riksidrottsförbundets uppförandekod kopplat till GDPR.

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik etc. publiceras på YTK:s hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter vänligen skicka ett mail till ytk@ytk.se

Anmälan VT 2022 Ungdomstennis 13-19 år
Du kan anmäla dig till 1 h/v eller 2 h/v. Välkommen med din anmälan.
Antal h/vecka *
Ange antalet timmar per vecka som du vill träna.
1 h/v: 1550 kr
2 h/v 2950 kr
Speltider *
Ange de speltider som du kan (någon justering kan eventuellt ske). Desto fler tider du kryssar i desto större chans för oss att sätta in dig i rätt grupp.
Tisdag kl 16.00-19.00
Onsdag kl 18.00-19.00
Torsdag kl 16.00-20.00
Fredag kl 16.00-19.00
Lördag från 12.00-15.00
Söndagar från 08.00-11.00
Spelnivå *
Ange hur mycket du har spelat/spelar.
Medlemskap YTK
Om anmäld spelare ej har medlemskap i YTK, v v teckna medlemskap via http://ytk.se/medlemskap/
Anmäld spelare har medlemskap i YTK
PersonNr * -