Inomhusträning HT 2021

Hej,
En härlig sommar står för dörren, förhoppningsvis med mer normala levnadsvanor för oss alla.
Trots sommarens intåg ber vi er att ägna 5-10 minuter att fylla i anmälan inför höstterminen redan nu.

Vi ser fram emot att kunna möta och utveckla tennisintresset i byn, såväl tävlings- som motionsspel för barn, ungdomar och vuxna. Vi upplever att det är en väldigt fin stämning i klubben:-)!

Vi behöver ha din anmälan senast den söndagen den 25 juli.

- Höstterminen startar måndagen den 16 augusti och pågår t o m lördagen den 18 december. Uppehåll v.44.
- Vårterminen startar fredagen den 7/1 och pågår t o m torsdagen den 9/6. Uppehåll v.8 samt v. 15

OBS. Vill man inte behålla sin plats inför vårterminen 2022 skall den sägas upp skriftligen via en avanmälan på hemsidan sstk.nu senast den 1 december.

Träningstider

Träningen sker främst mellan 15-22 på vardagar och 9-15 på lördagar. Följande grundstruktur kommer att användas vid fördelning:

Måndag-torsdag
15-16.30: grön, gul nivå. Barn 10 år och uppåt, kan ta sig till träningen för egen maskin.

16.30-19: orange samt röd nivå. Flertalet barn har behov av förälders stöd till och från träningen.

19-22: Äldre juniorer och vuxenträning

Fredagar 15-19: grön och gul nivå + matchträning inför seriespel/tävling.

Lördagar 9-15: vuxenträning och tennislekis/minitennis i första hand.

Träningsavgifter för inomhusträningen hittas på hemsidan.

SSTK

Nivå *
Placera in dig eller ditt barn i modellen. Uppskatta om osäker. Tränarna styr rätt vid behov.
Tennislekis 4-6 år
Röd nivå, minitennis (6-10 år, nybörjare)
Orange nivå, miditennis (8-11 år)
Grön nivå, maxitennis (9-12 år)
Gul nivå, hård boll (10 år och uppåt)
Vuxen nybörjare
Vuxen fortsättning
Antal träningstillfällen per vecka *
Barnträning upp till 12 år = oftast 60 min
Ungdomar äldre än 12 år = 60 eller 90 min
Vuxna = oftast 90 min

Tävling *
Jag vill tävla
Jag vill inte tävla
Önskade tider
Nedan fyller du i de dagar som passar bäst. Vi kan inte garantera att uppfylla önskemålen men vi kommer att göra vårt bästa för att tillmötesgå. Tränartillgänglighet samt gruppsammansättning väger tyngst vid bildandet av grupper!
Måndag *
Tisdag *