Köanmälan

Välkommen till Vendelsö gymnastikförening!

För att anmäla dig/ditt barn och bli registrerad i kön eller bli medlem i vår förening ber vi dig fylla i nedan formulär samt betala in 50 kr på pg 853814-2. Ange barnets namn vid betalning.

Vid utebliven köavgift tas intresseanmälan bort efter 2 veckor.

Vid varje höstterminstart tar vi in nya gymnaster och om det finns lediga platser till vårterminen tar vi in nya från kön även då.

De som fått erbjudande om plats men tackar nej får behålla sin plats i kön till nästa intagning.

Antalet grupper i resp. ålder varierar från år till år och det beror på hur tiderna fördelas i de olika hallarna samt hur många ledare vi har. Det blir med andra ord svårt att svara på hur lång tid det tar innan man får en plats i en grupp. Det kan vara så att ett småsyskon som stått i kö kortare än sin storebror/syster kan få en plats före.

Vid eventuella frågor vänligen maila kansli@vendelsogf.se eller ekonomi@vendelsogf.se.

Tack för din anmälan!

Vendelsö gymnastikförening

Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Vendelsö gymnastikförenings officiella hemsida och på föreningens sociala media.
Ja - utan namn
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla ert barn till Vendelsö gymnastikförening godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (ersätter tidigare personuppgiftslagen).
JA
Tränare eller hjälpförälder *
Om du som förälder/anhörig går in som tränare får ditt barn förtur.

JA - Hjälpförälder
JA - Tränare
Huvudledare (jag har tidigare erfarenhet och kan starta en ny grupp)
Målsman
Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna