Köanmälan

Välkommen till Vendelsö gymnastikförening!För att anmäla dig/ditt barn och bli registrerad i kön ber vi dig fylla i nedan formulär samt betala in 50 kr POSTGIRO/PLUSGIRO (PG) 853814-2. OBS! EJ BANKGIRO. Ange barnets namn vid betalning. 

Vid utebliven köavgift tas intresseanmälan bort efter 2 veckor


Vid varje höstterminstart tar vi in nya gymnaster i den mån det finns lediga och även på vårterminen för att fylla på befintliga grupper.  OBS!! Har du en hotmail-adress bör du hålla utkik i din skräppost.


Antalet grupper i resp. ålder varierar från år till år och det beror på hur tiderna fördelas i de olika hallarna samt hur många ledare vi har. Det blir med andra ord svårt att svara på hur lång tid det tar innan man får en plats i en grupp. Det kan vara så att ett småsyskon som stått i kö kortare än sin storebror/syster kan få en plats före. 


Viktig information: Vi är en ideell förening och startar upp nya grupper så snart vi får in minst två föräldrar som kan stå som huvudledare. Därmed kan det variera vilka årskullar som startas upp. Är du som förälder intresserad av att vara huvudledare? Hör av dig så snart som möjligt till kansliet: kansli@vendelsogf.se 


Tack för din anmälan!

Med vänliga hälsningar 
Vendelsö Gymnastikförening

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Vendelsö gymnastikförenings officiella hemsida och på föreningens sociala media. 
Ja
Ja - utan namn
Nej
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla ert barn till Vendelsö gymnastikförening godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (ersätter tidigare personuppgiftslagen). 
JA
Tränare eller hjälpförälder *
Om du som förälder/anhörig går in som tränare får ditt barn förtur.
 
JA - Hjälpförälder
JA - Tränare
Nej
Huvudledare (jag har tidigare erfarenhet och kan starta en ny grupp)
Målsman
Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon  
Telefon hem  
E-post 1 *  
Allergi/ 
Matval  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  
Jag tillåter inte foto

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän