KFUM BREVIK - Konfidentiell blankett sommar

Vad roligt att du vill komma till KFUM Brevik! Fyll i uppgifterna så noggrant som möjligt, tack!

Vi mejlar ut denna blankett för konfidentiella uppgifter som vi ber er föräldrar/målsmän att fylla i så noggrant som möjligt. Återkom med uppgifterna senast 8 maj, eller så snart som möjligt vid sen anmälan. Detta för att vi skall kunna ta emot deltagarna på bästa sätt och för att ledarna redan före lägret ska kunna lära känna deltagarna lite grann. De medicinska uppgifterna behövs för åtgärder i samband med ev. sjukdom.

Välkomna!

KFUM Breviks medlemsförening

Bokningsvillkor *
Jag godkänner ovan bokningsvillkor
Läger *
Välj i rullgardinen vilket läger du är anmäld  till.
Buss *
Vill du åka med Breviksbussen ut till Brevik?
Nej, jag tar mig ut på egen hand
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på KFUM Breviks officiella hemsida och används i vårt marknadsföringsmaterial.
Ja - utan namn
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla ert barn till KFUM Brevik godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).
OBS!
Om deltagaren har svenskt personummer är det obligatoriskt att fylla i detta, om det inte finns räcker det att fylla i födelsedatum.

Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skrivs endast under Målsman 1 och Målsman 2.
Medicin *
Använder deltagaren någon medicin (dosering)?
Förväntningar *
Skriv gärna lite om dina  förväntningar inför sommaren
PersonNr -
KönMan   Kvinna