Reservplatsansökan till Dagkollo på Lövudden 2019

Välkomna!

Ordinarie bokningstid för kollosommaren 2019 är avslutad (4 feb. till 8 mars)

Vi har en kö för dem som inte fått ordinarie kolloplats och det är möjligt att även nu ställa sig i den kön genom att ansöka till kö för reservplats.

Vi meddelar vanligen de som fått reservplats senast den 30 maj men även löpande under kolloperioden erbjuder vi reservplatser med kort varsel för de som önskar stå kvar i kön.

Viktigt att Ni läser igenom nedanstående text för att förstå bokningssystemet

Om ni har flera barn att ansöka för, så måste ni göra en anmälan för varje barn.

Vi har 6 valbara veckor i sommar, vecka 26, 27, 28, 29, 30 och vecka 31.

Kostnadsfritt Dagkollo för grundskolebarn i ålder 7–16 år (barn i åldern 7 till 13 år prioriteras)

Genom vårt samarbete med Västerås Stad, erbjuder vi en vecka Sommarkul dagkollo (vecka 26 till 31) på Lövudden utan kostnad.

Vi erbjuder 1 vecka per barn. När det blir återbudsplatser platser kommer vi att erbjuda dem till de som står på reservlistan och därefter till de som vill ha en ytterligare vecka och då hanterar vi alla efter kösystem, ansökningsdatum/tid. Vi fyller på eventuella lediga platser löpande under hela sommaren.

Alla kolloveckor kommer inte att se riktigt lika ut eftersom vi anpassar aktiviteter efter väder och gruppens sammansättning.

Vi erbjuder 2–3 platser per vecka till barn med funktionsnedsättning. Behöver barnet en assistent eller extra resurs i sin skolvardag måste de även vara med under dagkollot.

Ansökningar fram till den 8 mars är prioriterade och de ansökningar som kommer in till oss efter den 8 mars kommer att placeras på reservlistan. Ser vi att ett barn har fått en kolloplats på något av övernattningskollona så kommer vi inte prioritera det barnet till dagkollo hos oss.

Från och med april kommer vi att erbjuda platser till reservkön. När vi får återbud kommer vi att erbjuda platsen till nästa i kön, som i första hand motsvarar samma ålder och därefter utifrån ansökningsdatum/tid. Det arbetet pågår löpande under hela kolloperioden.

Följ instruktionerna och fyll i formuläret så noggrant som möjligt. Vi måste få veta om deltagaren har några särskilda behov, funktionsnedsättning eller kanske är överkänslig eller allergiskmot något, det informerar ni om i rutan "kommentarer".

För att snabbt kunna få ut information så vill vi gärna använda mejl men har ni ingen mejladress så skickar vi med brev som kan ta några dagar extra.

Det är väldigt viktigt att det är rätt mejladress ni uppger, så kolla en extra gång att den stämmer.

När bokningen har blivit korrekt utförd och Er mejladress är rätt, får ni en bekräftelse till mejlen, om ni inte får något mejl med bokningsbekräftelse är det väldigt viktigt att ni hör av Er så att vi kan kolla om vi fått Er anmälning och rätta till eventuellt fel mejladress.

I bekräftelse mejlet så står det inte vilka veckor ni ansökt till, så notera vilka veckor ni valt innan ni klickar - skicka anmälan.

Om någon eller några av de uppgifter ni skriver i ansökningen skulle ändras måste ni meddela oss det gärna till e-postadressen: sommarkul@kfumvasteras.se

Avbokning! Det är jätteviktigt att ni meddelar oss så snart som möjligt om ni får ändrade sommarplaner eller någon annan anledning omöjliggör deltagande. Vi har då möjlighet att erbjuda platsen till någon annan.

Tack för att Ni tagit del av vår information kring våran dagkollo verksamhet.

KFUM Västerås

Ansökan till Reservplats *
2:a hands val av Reservplats
3:e hands val av Reservplats
4:e hands val av Reservplats
5:e hands val av Reservplats
6:e hands val av Reservplats
Medlem i FUB?
Medlemskap ger 250kr rabatt på Hälsoveckan för "Funkisar" 20+
Åka med Sommarkul-Bussen *
från vilken hållplats?
På hemsidan finns tidtabellen för Dagkollobussens hållplatser.
Ja - Hamre Viksäng - Lidl gamla buss hlp
Ja -Bjurhovda Centrum
Ja- Norra Gryta vändplan/änd hlp
Ja - Södra Gryta Önstag/Älgg
Ja - Vallby Centrum
Ja - Ansgarskyrkan
Ja - Domkyrkoplan
Ja - Mikaelikyrkan
Ja - Råby Centrum buss hlp
Ja - Bäckby Centrum buss hlp
Ja - Hammarbyrampen gamla buss hlp
Allergier/Mediciner *
Intygar
Om Ni svarar Ja på frågan om Allergier/mediciner måste Ni beskriva vad som orsakar och hur det ska hanteras i rutan, "Kommentarer" längst ner på den här sidan.
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ eller grupp som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras för KFUM Västerås räkning på hemsida, Facebook och i publikationer.
Ja - utan namn
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla ert barn till KFUM Västerås godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt dataskyddsförordningen (GDPR).
Simkunnig *
Intygar
Ja - minst 200m
Ja - lite
Funktionsnedsättning *
Svarar Ni JA vill vi att ni i rutan "Kommentarer" ger oss mer information, alternativt att ni skickar ett mejl för att vi ska kunna ta hand om barnet på bästa sätt.
Behöver ha assistent med (assistent får mat och mellanmål)
Målsman
Du har väl fyllt i deltagande barnets personnummer och namn? Uppgifterna om kontaktuppgifter till Målsmans syns bara om ansökan görs för barn under 18 år. Vi ber Er hjälpa oss att ge Ert barn en fantastisk vecka hos oss, informera oss i kommentarsfältet det som kan vara viktigt för oss att veta, eller mejla till oss på sommarkul@kfumvasteras.se
PersonNr * -