Hockeyskola/Lek på is - Anmälan

Välkommen till KAIK Hockeyskola och Lek på is 2020/2021.

Hockeyskola
Säsongen 2020-2021 riktar sig hockeyskolan till barn födda 2013 som vill lära sig spela ishockey. Inga förkunskaper krävs för varken barn eller förälder. Hockeyskolan bedrivs med Svenska Hockeyförbundets riktlinjer.

Lek på is
För de yngre barnen som är födda 2014 eller senare bedriver vi 'lek på is'. Här får barnen bekanta sig med isen under lekfulla former tillsammans med dig som är förälder.

Vårt fokus är lärande lek där barnen i egen takt får bekanta sig med hockeyn. Skridskoåkning är viktigt att lära sig men vi tycker också att fair play samt kamratanda är oerhört viktigt.

Fyll i ditt lags uppgifter nedan. Varmt välkommna.

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Barnets namn *
Födelseår *
2013
2014 eller senare
Barnets personnummer *
Adress *
Vårdnadshavare 1 namn *
Vårdnadshavare 1 telefonnr *
Vårdnadshavare 1 e-mail *
Vårdnadshavare 2 namn
Vårdnadshavare 2 telefonnr.
Vårdnadshavare 2 e-mail
Hjälp vid laget
Klubben behöver hjälp av frivilliga föräldrar/vårdnadshavare både på och vid sidan av isen. Kan du tänka dig att hjälpa till? 
Vårdnadshavare 1
Vårdnadshavare 2
GDPR
Jag godkänner att Kils AIK Hockey använder mina personuppgifter för att skicka nyheter och annan information till mig. Uppgifterna kommer endast att behandlas av Kils AIK Hockey och inte lämnas ut till externa mottagare. Enligt GDPR har du rätt att gratis en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att  begära rättelse i fråga om dina personuppgifter.  
Jag godkänner
Foto
Jag ger mitt tillstånd till att Kils AIK Hockey får fotografera/filma mitt barn under pågående varsamhet i föreningens regi för publicering på egen hemsida, eller använda bild/film för publicering i föreningens officiella kanaler/publikationer. För sådant nyttjande utgår ingen särskild ersättning. 
Jag godkänner
Personuppgifter
Förnamn *  
Efternamn *  
Mobiltelefon *  
E-post 1 *  

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän