Utomhusträning på Limhamn 2022

Hela sommaren anordnar vi utomhusträning för både barn, ungdmar och vuxna ute på grusbanorna på Limhamn Tenniscenter.

Träningen leds av Fair Plays välutbildade instruktörer och passar både dig som är nybörjare och dig som vill utveckla ditt tennisspel ytterligare. Anmäl dig gärna till flera veckor! I mån av plats går det bra med anmälan under hela sommaren, dock senast fem dagar innan kursstart. Man tränar en timme per dag, måndag-fredag, i en vecka, samma tid varje dag. Du som är 4-19 år

räknas som barn & ungdom.

Träningsavgifter:

Barn&Ungdomar 895:- för första veckan. Anmäler man sig sedan till fler veckor kostar det därefter endast 695:-/vecka.

Vuxna 995kr för första veckan. Anmäler man sig sedan till fler veckor kostar det därefter endast 795:-/vecka.

Tider:

Barn & Ungdom  ca 09.00-15.00

Vuxna                   ca 17.00-20.00

Allmän info:

Gruppindelning och träningstider publiceras på www.fairplaytk.se från 17 juni, och sedan veckovis för nästkommande vecka hela sommaren.

Deltagande kräver medlemskap.

Medlemsavgift junior (upp till 18 år): 2021/22: 300:-, Medlemsavgift Senior 2021/22: 450:-

Anmäl senast 10 juni på formuläret nedan.

I mån av plats går det bra att anmäla sig under hela sommaren, dock senast 5 dagar innan kursstart.

Vid frågor kontakta:

Toto Johansson, sommartennis@fairplaytk.se, eller via telefon 0733-182130.

Se hur vi hanterar dina personuppgifter via vår integritetspolicy på www.fairplaytk.se,

tränarhandboken eller på anslagstavlan på  System Verification Fair Play Stadion.

Målsmans Personnummer
(Fylls i av förälder vid anmälan av barn under 18 år).
Anmälan gäller... *
Medlemskap *
Det underlättar mycket  för oss att veta om du är medlem eller om du har varit medlem hos oss tidigare.
Spelkompis
Ange om du har en kompis som du gärna vill spela med.
Jag önskar spela följande veckor
(kryssa i de veckor du vill spela)
OBS! Om du måste avboka en vecka i efterhand måste detta ske senast tisdag i föregående vecka. Från och med onsdag är anmälan bindande och avgift kommer faktureras. Du skall avboka direkt till ansvarig tränare på sommartennis@fairplaytk.se.

Vecka 25 (20-23/6) 20%rabatt
Vecka 26 (27/6- 1/7)
Vecka 27 (4-8/7)
Vecka 28 (11-15/7)
Vecka 29 (18-22/7)
Vecka 30 (25-29/7)
Vecka 31 (1-5/8)
Vecka 32 (8-12/8)
Jag har spelat...
Ange antal terminer. Om du är nybörjare ange 0.
Övriga önskemål
PersonNr * -