Sommarläger

Sommarläger 2019 med VSKK på Klätterlabbet Partille

Vecka 25, måndag-torsdag. Ålder 10-15år ( Ingen för kunskap krävs, men även barn med tidigare erfarenhet får delta)

12 platser, kostnad 2200kr (varav 200 kr är obligatoriskt för medlemskap i klubben)

Mån-Onsdag är vi på Klätterlabbet Partille kl9-16

Lägret avslutas på torsdagen vid vackra Delsjön, där väntar det klättring, tipspromenad, slackline och såklart bad och grillning! VSKK bjuder på korv med bröd och dricka.

Vi möts vid badplats parkeringen kl 09.00 med badkläder och handduk sedan beräknas vi vara klara ca kl16.00

(Vid dåligt väder sker avslutningsdagen på Klätterlabbet Partille)

Vecka 26, måndag-fredag. Ålder 6-9år (Ingen för kunskap krävs, men även barn med tidigare erfarenhet får delta)

12 platser, Kostnad 2200kr (varav 200 kr är obligatoriskt för medlemskap i klubben)

Måndag-torsdag är vi på Klätterlabbet Partille kl9-14

Lägret avslutas på torsdagen vid vackra Delsjön, där väntar det klättring, tipspromenad, slackline och såklart bad och grillning! VSKK bjuder på korv och bröd och dricka.

Vi möts vid badplats parkeringen kl09.00 med badkläder och handduk sedan beräknas vi vara klara ca kl16.00

(Vid dåligt väder sker avslutningsdagen på Klätterlabbet Partille)

All utrusning som krävs ingår!

Fika och lunch ingår Ej i kursavgiften, man tar själv med sig matsäck som vi äter gemensamt.(förutom avslutningsdagen då bjuder VSKK på korv med bröd) Föräldrar får vara med hela eller delar av kursen men kan med fördel lämna sina barn/ungdomar och komma tillbaka för hämtning.

För att en kurs skall bli av behöver vi minst 8 deltagare, vid få anmälningar kommer vi inte kunna genomföra sommarlägret.

Vid frågor mailar ni: info@vskk.se

Välj i rullgardinen vilket läger ni vill gå!

Medlemskapet i Västkustens Sportklätterklubb gäller per kalenderår.

Faktura kommer skickas till angiven E-post adress, betalning måste vara registrerad innan kursstart

Tack för din anmälan!

Vänlingen VSKK

Fyll i formuläret så noggrant som möjligt och följ instruktionerna.

Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på VSKK officiella hemsida.
Ja - men utan namn
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att uppdatera er/ert barn till VSKK godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).
OBS!!
Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skriv endast under Målsman 1 och Målsman 2.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna