Anmälan till DVIF skidresa till Romme 2019

Fyll i anmälan (OBS en anmälan måste göras för varje deltagare). Kostnad för aktiviteten är 170 kr plus medlemskap i DVIF (200 kr/år).

Årets skidresa till Romme blir söndagen den 17/3. Bussen avgår från ICA Stavsnäs parkering kl 07.00. Ett stopp görs även vid Värmdö marknad (Coop) ca 07:30. Vi räknar med att vara tillbaka ca 20:00.

Resa och liftkort ingår. Det är enkelt och billigt att hyra utrustning. Mer information om bokning och utrustning kommer via e-post. Anmälan är bindande.

Aktiviteten är inte ledarledd vilket innebär att målsman ansvarar för sitt barn under dagen. För barn under 13 år rekommenderas att en ansvarig vuxen följer med.

Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik e dyl publiceras på föreningens officiella hemsida.
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att skicka in uppgifter om er/ert barn till Djurö-Vindö IF godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).
Målsman
Är du över 18 år behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna