Anmälan Tränarutbildning Tränarskap Fotboll

Hej alla fotbollsledare!

Innan Corona och restriktioner tog vid så hade vi påbörjat en utbildningsplan för föreningens fotbollsledare, tillsammans med de andra fotbollsföreningarna på Värmdö. Det innefattar SvFF:s tränarutbildningar, samt ledarutbildning i samarbete med Svenska Fotbollsakademin (SvFA).

Vi fortsätter nu denna utbildningsresa och nästa steg är den mycket uppskattade utbildningen TRÄNARSKAP med SvFA och Ali Amini.

Tränarskap

Vad?

Tränarskapsserie i fyra steg - Organisation, Effektivitet, Variation och Anpassning. Varje tillfälle innehåller 1,5 timme teori + 1,5 timme praktik.

Med Tränarskap får du verktygen för att göra barn- och ungdomsträningen rolig, utvecklande och stimulerande.

Tränare för flickor/pojkar 2003-2009 (11 mot 11 / 9 mot 9)

När?

Del 1) Organisation            8 november, kl. 19:00-22:00

Del 2) Effektivitet             22 november, kl. 19:00-22:00

Del 3-4 våren 2022. Återkommer med datum.

Målsättningen är att man ska gå alla 4 tillfällen.

Utbildningen kan ta ca. 35 ledare, OM det blir fler än så, så tillämpas först till kvarn.

Hälsar,

Värmdö IF Fotboll

Fyll i formuläret så noggrant som möjligt och följ instruktionerna här nedan!

Lag *
Vilket lag är du tränare i?
Personuppgifter *
Genom att anmäla er till Värmdö IF godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register i enlighet med GDPR.
Målsman
Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna