CISV Jönköping - Anmälan till Prova-På läger 2022

Hej och Välkomna!

Vi träffas i Ölmstad församlingshem kl 18:00 på fredagen och avslutar kl 11:00 på söndagen med fika och information om de internationella läger som finns att söka, berättar om vad det innebär att åka på ett internationellt läger samt svarar på frågor. Vi räknar med att vara klara vid 12:00. Detta läger är för de som är födda 2011 och senare.

Vänligen fyll i personuppgifterna noggrant annars blir det fel i systemet. Tänk också på att uppge nummer och mail som vi kan nå er på.

Lägret kostar 400 kr/deltagare, en familj behöver inte betala för mer än två deltagare, även om fler syskon deltar.

Lägeravgiften kommer på betallänk.
Foto *
Godkännande
Jag godkänner att harmlösa uppgifter, som inte skadar eller kränker vare sig individ eller grupp som till exempel namn och bild, får publiceras på CISV Jönköpings hemsida, i sociala medier och spridas till media.
Hjälp med matlagning och inköp *
Jag kan hjälpa till med inköp innan lägret
Jag kan baka något och ta med till lägret
Jag kan komma till lägret och hjälpa till med matlagning för en (eller flera) måltider
Jag är ledare
Jag kan sponsra lägret med färdig mat
Transport till lägergård *
Kan skjutsa till lägergården innan lägret
Behöver skjuts till lägergården
Kommer direkt till lägergården
Kan skjutsa från lägergården efter lägret
Behöver skjuts från lägergården
Övrigt (skriv i "Kommentarer" längst ner på sidan)
Kostrestriktioner *
Jag äter allt - inga restriktioner
Jag önskar helt vegetarisk kost (vegankost)
Jag äter lakto-ovo vegetariskt (äter ägg och mjölk men inga djur)
Jag är laktosintolerant
Jag äter inga mjölkprodukter
Jag äter inte gluten
Annat önskemål - specificera vad under utrymme för kommentarer nedan
Medlemskap *
Alla som delta på våra lokala läger måste vara medlemmar i CISV Jönköping. Det går bra att vara med på ett läger utan att betala medlemsavgift, men du blir ändå registrerad som medlem. Nästa gång du vill vara med på läger, så ska du betala medlemsavgiften. Du registreras som medlem från den dag du skickar in detta formulär.

Jag godkänner medlemskap
Corona *
Vi följer de rekommendationer som finns för att skapa en så säker lägerupplevelse som möjligt. Mer information om hur CISV hanterar coronakrisen finner du på CISV.SE
Jag förstår att jag måste kunna hämta mitt barn under lägrets gång ifall han/hon blir sjuk