Anmälan till sommarfriidrotten 2021

Lomma Friidrottsklubb arrangerar även i år sin traditionella SOMMARFRIIDROTT i Lomma och Bjärred.
På sommarfriidrotten får du möjlighet att prova på friidrott under lekfulla former och för dig som varit med tidigare är det en möjlighet till lite extra friidrottsträning under sommaruppehållet.
Sommarfriidrotten är en veckas halvdagsläger (3 tim/dag) där de allra flesta friidrottsgrenarna kommer att utövas.

Sommarfriidrotten är öppen för barn födda 2008-2015 men observera att enbart en grupp (grupp 2, vecka 30, Lomma) är öppen för barn födda 2015.

I Lomma är sommarfriidrotten på Lomma IP och i Bjärred på Multisportplatsen vid Bjärehov.

Träningsavgift: 400 kr v. 25 (mån-tors) / 500 kr v. 26 + 30 + 31 (mån-fre)

Träningsavgiften betalas in i enlighet med erhållen faktura som skickas till mailadressen som anges i anmälan. I priset ingår det utöver träning 3 tim/dag, en sommarfriidrotts-t-shirt, diplom och avslutningsfika. Kom iklädd gymnastikskor och träningskläder efter väder, vi är ute även då det regnar. Medtag vattenflaska och egen fika/mellanmål (dricka, macka/frukt etc.).

Anmälan

Anmälan sker senast en vecka innan startdatum för den relevanta veckan genom att fylla i och skicka in formuläret nedan. När sommarträningen närmar sig kommer ett informationsbrev samt faktura att skickas till den mailaddress som anges i formuläret. Anmälan är bindande. Med tanke på Covid-19 och de rådande restriktionerna för träningsgrupper kommer grupperna att fyllas snabbt. Efter att grupperna har fyllts är det dock möjligt att ställa sig i kö till gruppen i hopp om att restriktionen lyfts! En anmälan till gruppen räknas då som er "kölapp". Vi meddelar såklart om ni fått plats i gruppen eller ställts i kö.

Information med avseende på Covid-19

Med tanke på den rådande situationen kan vi inte förutspå hur läget ser ut till sommaren. Men, då sommarfriidrotten gick att genomföra förra året, förutsätter vi att den kommer gå att genomföra även detta året! Lomma FIK följer såklart alla de riktlinjer som finns och kommer att anpassa oss efter dessa. Då tränargrupperna eventuellt kommer behöva vara mindre än åren utan pandemin innebär det att de fylls snabbt och att vi inte kan erbjuda plats till alla som ansöker. Just nu är restriktionen att vi max får vara 8 personer i varje träningsgrupp, inklusive tränare. Antalet platser i varje grupp beror alltså på antalet tränare och utrymmet vi har till vårt förfogande.

Om träningsgruppen blir full placeras övriga anmälningar i en kölista i väntan på att restriktionerna förändras och vi kan ha större grupper. Ni blir meddelade så snabbt som möjligt om ni fått plats i en grupp, eller om ni hamnar i kö. När en grupp är full enligt restriktionerna kommer detta att skrivas i anmälningsformuläret. Ni är dock såklart välkomna att anmäla er till den gruppen ändå, men lägg då märke till att ni hamnar i kö och inte garanteras en plats.

Skulle vi hamna i en situation då vi tvingas ställa in någon/några veckor så kommer de som berörs självklart att få sin anmälningsavgift återbetalad. För att undvika onödigt arbete kommer årets fakturor att läggas i närmare anslutning till respektive lägervecka för att man ska kunna avvakta med betalning tills läget är lite mer klart.

Förfrågningar: Bianca Ademar, Selma Kober, sommarfriidrott@lommafik.com

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till sommarfriidrotten:

Anmälan
Följande veckor kommer vi erbjuda sommarfriidrott. Vill man delta mer än en vecka så skicka in två anmälningar. Vänligen välj vilken vecka du vill delta i på sommarfriidrotten:
Lomma
I Lomma väljer du mellan följande träningsveckor:
Vecka 25, kl 09-12 (Grupp 1: 2014-2011) OBS 4 dagar (FULL)
Vecka 25, kl 13-16 (Grupp 2: 2014-2011) OBS 4 dagar (FULL)
Vecka 25, kl 13-16 (Grupp 3: 2011-2008) OBS 4 dagar (FULL)
Vecka 30, kl 09-12 (Grupp 1: 2014-2011)
Vecka 30, kl 13-16 (Grupp 2: 2015-2011) (FULL i nuläget - men ställ er gärna på kö!)
Vecka 30, kl 13-16 (Grupp 3: 2011-2008)
Bjärred
I Bjärred väljer du mellan följande träningsveckor:
Vecka 26, kl 09-12 (Grupp 1: 2014-2011) (FULL)
Vecka 26, kl 13-16 (Grupp 2: 2011-2008)
Vecka 31, kl 09-12 (Grupp 1: 2014-2011) (FULL i nuläget - men ställ er gärna på kö!)
Vecka 31, kl 13-16 (Grupp 2: 2011-2008)
Tröjstorlek *
Välj vilken tröjstorlek du önskar (exakt önskad storlek garanteras ej)
Observera att S, M och L är inte är "barn"-S, M och L.
Erfarenhet *
Går du på friidrott sen tidigare i Lomma FIK (eller annan friidrottsförening)?
Foto *
Godkännande
Godkänner ni publicering av bilder (utan namn) på ert barn på Lomma Friidrottsklubbs hemsida? Eventuella bilder används enbart i positivt anda och i syfte att visa upp vår verksamhet.
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla ert barn till Lomma Friidrottsklubb godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR.
Covid-19 *
Godkännande
Jag har läst och förstått informationen  i anmälan angående den rådande situationen relaterat till Covid-19 och godkänner dessa förutsättningar.
Fyll i personuppgifter på den ATLET som skall delta i sommarträningen samt målsmans uppgifter och ev. allergi:
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna