CISV Kalmar - anmälan till internationella program 2020

Om CISV

CISV är en internationell barn- och ungdomsorganisation. Tanken är att vi tillsammans skapar en bättre värld om vi lär känna människor från olika länder. Vi finns på 200 olika ställer runt om i världen och är politiskt och religiöst obundna.

Mer generell info om de olika internationella programmen hittar du här:

Föräldraengagemang i CISV Kalmar

Som förälder är du oumbärlig för CISV. Utan engagerade föräldrar fungerar inte verksamheten. Därför får alla föräldrar vars barn deltar i ett internationellt program hjälpa till på olika sätt att engagera sig.

Alla hjälps åt med vårt lokala vårläger 2020

CISV Kalmar arrangerar ett lokalt helgläger per termin. Våren 2020 kommer vi att arrangera ett helgläger som är obligatoriskt för de deltagare som ska vara med på sommarens program. Föräldrar till alla barn som deltar i internationella aktiviteter förbinder sig att hjälpa till med praktiska sysslor i samband med detta, så som att laga mat, ev. ställa i ordning inför lägret och se till att det blir städat efter.

Välkommen med din anmälan!

CISV Kalmar

kalmar@cisv.se

Internationella lägerprogram
Jag anmäler mig mitt intresse för läger:
Village 11 år, England, Leeds, 24/7-20/8-2020
Interchange
Jag anmäler mitt intresse för Interchange:
Interchange 12-13 år, Polen, juli 2020
Personligt
Skall fyllas i av den sökande
Något du vill berätta om dig själv? *
Vad gör du på din fritid? *
Tidigare CISV-erfarenhet
Har du deltagit i CISVs lägerverksamhet tidigare? *
Om du svarade ja på förra frågan
Vilka läger har du deltagit i (läger, år)?
Villkor
OBS! Fylls i av målsman
Bekräftelse från målsman *
Jag/Vi är beredd/a att låta min/vår dotter/son delta i ett internationellt CISV läger på det sätt som anges i informationen om detta läger. Jag/vi har läst om de olika programmen på hemsidan. Jag/vi anser att han/hon är tillräckligt mogen för att klara en lägervistelse av den förskrivna längden. Jag/vi tänker stödja mitt/vårt barn i hans/hennes engagemang i CISV:s verksamhet.
Medlem *
Glöm inte att ansöka om medlemskap
För att delta i utlottningen av internationella program krävs att man är medlem i CISV Kalmar.
Jag kommer att söka medlemskap i anslutning till denna anmälan
Mitt barn är redan medlem
Föräldraengagemang
CISV Kalmar behöver engagerade föräldrar för att kunna driva verksamheten framåt. För de föräldrar vars barn får möjlighet att delta på internationella program är det obligatoriskt att hjälpa till med det praktiska runt vårt lokala helgläger våren 2020.
Föräldraengagemang *
Jag är införstådd med föräldraengagemanget
Föräldraengagemang Extra
Jag är läkare och kan utföra hälsokontroll
Obs! Detta kan ej ersätta övriga val
Alla som ska delta i en internationell aktivitet ska genomgå en enkel hälsoundersökning. Detta brukar vi försöka lösa med hjälp av ett par föräldrar som i egenskap av leg. läkare tar sig an en eller ett par delegationer och hjälper till med undersökningen, som tar cirka 20 minuter/delegation.

Genom att anmäla dig eller ditt barn till CISVs verksamhet godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt Dataskyddsförordningen (GDPR).
Foto *
När du deltar i vår verksamhet tar vi ibland foton och publicerar i våra officiella kanaler, om du inte uttryckligen meddelat oss att du inte vill förekomma på bild. Vi publicerar aldrig andra kontaktuppgifter än namn utan ditt samtycke.
OBS!!
Personuppgifter är deltagarens egna uppgifter. För dig som är under 18 år – fyll i e-post och telefonnummer till förälder eller annan anhörig under Målsman 1 och Målsman 2.
PersonNr * -
KönMan   Kvinna