Anmälan till Måsungens seglarläger 2021

Välkommen att anmäla dig till Måsungens seglarläger 2022!

Fyll i formuläret och tryck sedan på skicka. 

Viktigt:

1. Kryssa i vilket läger och vilken grupp ni vill anmäla er till. Information om lägerdatum hittar ni nedan, och information om grupper hittar ni under fliken "Sommarläger" på vår hemsida. Var noga med att välja ett läger och en kurs där det finns platser kvar. Information om detta finner ni under fliken "Anmälan". Anmälan till fullbokad kurs ger automatiskt en plats i kölistan. Om ett läger saknas i flervalslistan betyder det att även kölistan till detta läger är stängd. 

2. Om ditt barn har några allergier eller annan information som vi bör känna till, skriv även in det i rutan "Allergi". Det kan exempelvis vara matallergi, allergi mot något läkemedel eller ett handikapp/funktionsnedsättning/bokstavskombination. 


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OBSERVERA!

Anmälan är bindande. Administrationsavgift på 200 kr tas ut vid avbokning efter sista bet.dag. Avbokning mindre än två veckor före start 50% återbetalning. Avbokning därefter ingen återbetalning. Vid sjukdom återbetalas hela summan vid uppvisande av läkarintyg. 


Genom att anmäla ert barn till Måsungen godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (General Data Protection Regulation.)


Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Måsungens officiella hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till i skmasungen@gmail.com

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Val av läger *
Läger 1: 14-28 + 21-23 juni
Läger 3: 5-9 juli
Läger 5: 2-6 augusti
Läger 6: 9-13 augusti
Val av kurs *
Sjöpigge förmiddag
Sjöpigge eftermiddag
Grundkurs 1
Grundkurs 2
Fortsättning 1
Fortsättning 2
Ungdomsläger (Endast Läger 4)
Kompisönskan
Om fler kompisar önskas kan vi inte lova att alla dessa hamnar i samma grupp. Men vi brukar vara duktiga på att para ihop barnen så att en av kompisönskningarna uppfylls! Observera att grupperna inte är kursöverskridande, kontrollera därför att kompisen är anmäld till samma kurs (och datum)! 
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Allergi/ 
Matval  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  
Jag tillåter inte foto

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän