Reservplats, Bastrupp 1 HT 2021

Täby Gymnastikförening använder sig av Direktbokning till Bastrupp 1 HT 2021 för barn födda som går i nuvarande Gymnastikskola 2 i Täby, i Vallentuna och i Österåker.

Den här intresseanmälan  gäller enbart fullbokad grupp! Om det finns en ledig plats i gruppen ni önskar gå i ska ni anmäla er via bokningsformuläret.

Här nedan kan ni fylla i ert barn uppgifter och ange önskemål om en specifik grupp. Om en plats blir tillgänglig som motsvarar era önskemål kommer vi att höra av oss.

OBS! Denna intresseanmälan gäller under höstterminen 2021.

Hantering av personuppgifter

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 ersattes personuppgiftslagen av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändrats något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt vilka personuppgifter vi hanterar, varför vi hanterar dem och vilka rättigheter du har som medlem. Vill du läsa mer så hittar du medlemsvillkoren och integritetspolicyn här.

Vänligen,
Täby Gymnastikförening

Intresseanmälan *
Jag önskar anmäla mitt intresse för en reservplats Bastrupp år 1.

Jag förstår att denna intresseanmälan inte är en anmälan till höstterminen 2021 i Bastrupp år 1, utan att TGF kommer att höra av sig om det finns en plats att erbjuda.

Befintliga medlemmar
Reservplats fullbokad Bastrupp år 1
Befintliga medlemmar
Du önskar stå som reserv till en fullbokad Bastrupp år 1.
Ja. Jag önskar stå i kö till Bastrupp år 1 (Täby)
Intresseanmälan föräldraengagemang
Täby Gymnastikförening är en ideell förening och vi söker ständigt nya ledare och hjälpledare som vill vara med och driva vår förening framåt. Är du som förälder intresserad av att bli ledare eller hjälptränare?
Är du intresserad? *
Ja, kontakta mig gärna. Vänligen fyll i rutan nedan: tidigare erfarenhet av ledarskap.
Nej, tyvärr har jag inte möjlighet.
Tidigare erfarenhet av ledarskap
Användande av personuppgifter *
GDPR
Inom idrottsrörelsen behandlar vi många olika typer av personuppgifter för att vardagen ska fungera. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregistret, fördela ekonomiskt stöd eller arrangera tävlingar.

Genom att skicka in er anmälan godkänner ni föreningens medlemsvillkor och integritetspolicy. Båda dokumenten finns länkade i den allmänna informationen, samt på vår hemsida: www.tabygf.com.
JA
PersonNr * -