Ansökan om medlemskap

Hej

Vi får in många intresseförfrågningar från de som vill bli medlemmar och börja träna med oss, jättekul!

Då det är många barn som vill börja i friidrott så har vi lite kö i vissa åldersgrupper.

Beroende av  antal barn i kö så kan det ta olika lång tid innan vi kan erbjuda plats.

En översyn genomförs tre gånger per år efter nyår, efter påsk och efter sommarlovet.

Då inventerar vi de befintliga grupperna och startar nya grupper beroende på kösituation och tillgång på ledare/tränare.

Varje träningsgrupp har en egen flik på vår hemsida där kan ni läsa om var och när resp grupp tränar.

Det går självklart bra att bara bli medlem i föreningen utan att var aktiv i någon av våra träningsgrupper så kallad stödmedlem.

Vi har även många som väljer att ha familjemedlemskap, då görs en anmälan för varje familjemedlem.

Här hittar du IFK Lidingös integritetspolicy

Välkommen med er intresseanmälan till IFK Lidingö Friidrott

Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Ifk Lidingö Friidrotts hemsida.
Ja - utan namn
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla dig eller ditt barn till IFK Lidingö Friidrott godkänner ni behandling av era personuppgifter enligt vår Integritetspolicy anpassad efter den nya GDPR-förordningen.
Länk till Integritetspolicyn finner du ovan

JA
Födelseår *
Vilket år är barnet/den aktive född
Föräldrarengagemang *
Ange om du kan engagera dig som ledare i en träningsgrupp. läs på vår hemsida vad de olika rollerna kan innebära!
Huvudtränare
Hjälptränare
Administratör
Kan tyvärr inte engagera oss veckovis men är med som funktionärer
Jag vill bli medlem i Ifk Lidingö Friidrott men inte anmäla till någon träningsgrupp
Jag vill gå med i veterangruppen
Annat, fyll i vad i övrig rutan längst ner
Målsman
Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna