Götahallen Anmälan HT2024 Juniortennis Orange nivå 7-9 år

Juniortennis Orange nivå 7-9 år

Orange nivå (Miditennis) är ett träningskoncept anpassat för åldrarna 7-9 år och är nästa steg efter röd nivå.

Vi följer svenska tennisförbundets utvecklingsprogram. Vi använder oss miditennisboll för denna nivå. Vi delar in grupperna efter nivå och har ett stort fokus på grunderna i spelet, många bollträffar, regler, rörelse, glädje och att de skall lära sig att spela med varandra samt även matchspel.

Multiskillz, serve och matchträning ingår varje vecka som en extra aktivitet. Vi kommer också uppmuntra barnen att använda vårt aktivitetsrum så mycket som möjligt, som ingår utan kostnad. Inbjudan till läger, camps ingår, Jul och sommaravslutning ingår

Höstterminen startar måndagen 2 september, vecka 36 och slutar lördag 21 december, vecka 51.

Uppehåll vecka 44 (Höstlov).

Totalt 15 träningsveckor.

Utrustning: Rack, (finns att låna om man inte har), idrottskläder, rena inomhusskor och vattenflaska.Vi rekommenderar 25 tums rack för denna kategori

Kostnad: Se info i nedan anmälningsformulär.

Plats: Götahallen inomhus, Planteringsvägen 141 b Helsingborg

Betalning

Betallänk kommer att skickas ut vid terminens start. Om man inte redan är medlem så tillkommer en årlig medlemsavgift på 250 kr (junior)

Anmälan är bindande för terminen.

Genom att anmäla er till IS Göta Tennis kurser godkänner ni att IS Göta Tennis hanterar personuppgifter enligt Riksidrottsförbundets uppförandekod kopplat till GDPR.

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik etc. publiceras på IS Göta Tennis hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter vänligen skicka ett mail till info@gotatennis.se

Välkomna!

IS Göta Tennis

Anmälan HT2024 Orange nivå 7-9 år
Antal ggr/vecka *
2 ggr/vecka 4200 kr
3 ggr/vecka 5850 kr
4 ggr/vecka 7200 kr
Speltider *
Ange de speltider som ni kan och önskar (justering av tider kommer ske utifrån anmälningar)
Desto fler tider du kryssar i desto större chans för oss att sätta in dig i rätt grupp.
Vi garanterar inte att ni får önskad tid.
Måndag 14.00-18.00
Tisdag 14.00-18.00
Onsdag 14.00-18.00
Torsdag 14.00-18.00