Funktionärsanmälan 2018

IF Kvilles hela verksamhet bygger på att vi som medlemmar hjälps åt och minimum är att man utför två funktionärsuppdrag per år.

Nedan finner ni de uppdrag vi har och det är först till kvarn som gäller. Om man inte gör sina uppdrag faktureras 800 kronor per uteblivet uppdrag.

De som ska göra uppdrag är alla som är med i någon tränings/motionsgrupp. Även de som tränar själva, men tävlar för Kville ska göra funktionärsuppdrag. ALLA drar helt enkelt sitt strå till stacken.

Har man flera barn i familjen är det tre uppdrag per familj som gäller. För de yngre barnen är det föräldrar, äldre syskon eller kanske morfar som får ställa upp.

OBS

Längst ner fyller man i namn på medlem till vänster och funktionären till höger. Om medlemmen själv gör uppdraget kan man sätta x i rutorna till höger. Är man 18 år och äldre gör man själv uppdraget och rutan till höger försvinner när man skriver in födelseår. Är man inte medlem, men vill göra ett uppdrag för att man t ex är kompis med någon i Kville fyller man i alla uppgifter i vänstra rutan.

Vid frågor, kontakta:

Tarja Jokinen

kansli@ifkville.se

Midnattsloppet 25 augusti Kl. 18-23:30 *
Lägsta ålder för detta uppdrag är 18 år.
Jubileumsloppet 8 september - Kl. 12-18 *
Lägsta ålder för detta uppdrag är 15 år.
Lindholmenstafetten 13 september Kl. 15-20 *
Lägsta ålder för detta uppdrag är 15 år.
PersonNr * -
Mobiltelefon *